rss

Comú de la Massana - Principat d'Andorra
 
  Descobreix la Massana El Comú Tràmits i Gestions La Massana en un clic Turisme Punt 400 Esplai
Edició primavera del Vide Dressing massanenc, del 10 al 12 de maig
Obertes les inscripcions per participar al mercat de moda de segona mà
Dijous, 7 de març

El comú de la Massana convoca l’edició primavera del mercat de moda i complements de segona mà, el Vide Dressing, que tindrà lloc del 10 al 12 de maig a l’edifici de la Closeta. A partir de demà s’obren les inscripcions per poder muntar una paradeta a la fira. En aquesta ocasió el nombre de parades s’ha incrementat fins a les cinquanta, tenint en compte el gran nombre de demandes de la passada edició, en què molts interessats es van quedar en llista d’espera.
Les preinscripcions es poden fer fins el 29 de març a turisme@comumassana.ad. Cal incloure les dades personals i de contacte, a més d’alguna fotografia dels productes que es volen posar a la venda. Els participants es comprometen a mantenir la parada durant els tres dies del mercat. Es pot sol·licitar més informació al telèfon 835693.
El Vide Dressing és una acció de sensibilització medi ambiental, que té com a objectiu allargar la vida dels productes. S’organitza dos cops l’any, coincidint amb les dues èpoques de l’any en què es fa canvi d’armaris. Al mercat s’hi pot trobar tot tipus de peces de roba, sabates, bijuteria i altres complements.
Al mes d’abril es faran reunions amb els participants per treballar en la imatge del mercat i per donar pautes de muntatge de les parades.
 
<< tornar
 
 
Comú de la Massana
Av. Sant Antoni, 29  AD400 La Massana
Tel +376 736 900