rss

Comú de la Massana - Principat d'Andorra
 
  Descobreix la Massana El Comú Tràmits i Gestions La Massana en un clic Turisme Punt 400 Esplai
El Vide Dressing la Massana amplia el nombre de parades i horaris
Mercat de roba i complements de segona mà, del 10 al 12 de maig, a la Closeta
Dilluns, 6 de maig

Més de cinquanta parades de roba, sabates, bosses de mà i altres complements s’instal·laran del 10 al 12 de maig a les sales de la Closeta de la Massana. Una de les novetats d’aquest any és que tant dissabte com diumenge, el Vide Dressing obrirà una hora abans, a les 10 de matí, ja que en edicions anteriors es va comprovar que a primera hora hi ha força públic. Així doncs els horaris seran: divendres, 10 de maig, de 17 a 20 h, dissabte, 11 de maig, de 10 a 20 h i diumenge, 12 de maig, de 10 a 14 h.
Com a remarcat el conseller de Turisme, Comerç i Dinamització, es tracta d’un mercat completament consolidat i amb una alta demanda. La primera edició va començar amb només una jornada a una de les sales de la Closeta i actualment ja s’obre durant tres dies a les dues sales i al vestíbul de la Closeta.
La filosofia del Vide Dressing és la d’allargar la vida dels productes: es tracta de buidar l’armari en l’època de canvi d’estació i posar a la venda aquells articles que són de qualitat però que ja no s’utilitzen. L’assessora del mercat, Mercè Miguel també destaca valors com el component de compromís de les paradistes, la col·laboració entre tothom i l’esperit solidari.
El Vide Dressing ha arribat al màxim de la seva capacitat i enguany hi haurà la xifra rècord de cinquanta-quatre parades. Com a destacat la cap de Turisme, Comerç i Dinamització, Emma Jiménez, cada cop hi ha més parades d’entitats benèfiques o amb finalitats solidàries. Enguany tindran parada Unicef, Ales de Papallona i Innerwheel Andorra. A més, tres alumnes de batllixeral de l’Escola Andorrana portaran enguany la parada “Second life”, per recollir fons per a l’associació Dàlmates sense fronteres, dins el seu projecte social PAS. Aquesta parada, de la mà de Itxaso Sanz, ja havia participat en anteriors edicions del Vide Dressing, sempre amb finalitats benèfiques. Altres paradistes hi participen a títol individual però ja han anunciat que donaran els seus guanys, o una part, a finalitats solidàries. És el cas de l’estilista Katia Muir, que lliurarà els seus beneficis a Laika. Muir ha destacat que com a professional de la moda intenta fomentar entre les seves clientes el consum responsable. “Avui dia la segona mà a no és una cosa estranya sinó que està de moda”, ha assegurat Muir, també personal shopper i influencer. També tindrà un component social la parada de bijuteria i decoració de Sílvia Vukovic, que donarà una part dels seus beneficis a l’entitat Gats i Gossos. Vukovic realitza les seves peces amb materials reciclats, amb el vidre com a protagonista.
D’altra banda, també cal posar en relleu la presència de blogueres o influencers, que vendran les seves peces. A banda de Muir @katyamuir, també hi seran presents Maria José Torres @loveolokiero, Eva Garcia @lovelyandorra o Simi Abitbol @simiabitbol. Durant la roda de premsa, Abitbol, que ja va participar en l’anterior edició, ha destacat el component social del mercat. “No ens fem competència sinó que ens ajudem i ens divertim molt. M’agrada molt la part de relació social”, explica Abitbol, que porta una parada de talles grans. Justament, va decidir obrir-se camí com a bloguera de talles grans en veure que hi havia un forat amb aquest tema.
Durant els tres dies del Vide Dressing hi haurà tallers infantils, perquè els nens es distreguin mentre els pares fan les compres.
A més, diumenge a migdia hi haurà l’actuació de la banda de música de l’Escola Municipal d’Esparraguera.
<< tornar
 
 
Comú de la Massana
Av. Sant Antoni, 29  AD400 La Massana
Tel +376 736 900