rss

Comú de la Massana - Principat d'Andorra
 
  Descobreix la Massana El Comú Tràmits i Gestions La Massana en un clic Turisme Punt 400 Esplai
Es convoca l’edició tardor del Vide Dressing
Dilluns s’obren les inscripcions per participar al mercat de moda de segona mà
Dijous, 30 d'agost

La propera cita amb mercat de moda i complements de segona mà de la Massana, el Vide Dressing, serà del 5 al 7 d’octubre. A partir de dilluns, 3 de setembre, s’obren les inscripcions per muntar un estand a la fira. Les persones interessades han de fer arribar les seves dades i fotografies d’una mostra dels articles que volen vendre a turisme@comumassana.ad, o trucant al telèfon 835693, fins el dia 17 de setembre. Durant les setmanes següents s’organitzaran reunions per tal d’organitzar el certamen.
El màxim de parades previstes és de quaranta, que es distribuiran pel vestíbul i les dues sales de la Closeta. Després de l’èxit de l’edició primavera, es torna a repetir la fórmula d’inaugurar el mercat el divendres.
Els paradistes han de tenir en compte que la roba i complements exposats han d’estar en perfecte estat de conservació. A més, es comprometen a participar a una xerrada-taller sobre aspectes relacionats al muntatge del mercat, l’exposició dels productes, etc, amb la intenció d’homogeneitzar els estands i fer-los atractius.
A finals de setembre es farà la presentació pública de l’edició tardor del mercat.

 
 
<< tornar
 
 
Comú de la Massana
Av. Sant Antoni, 29  AD400 La Massana
Tel +376 736 900