rss

Comú de la Massana - Principat d'Andorra
 
  Descobreix la Massana El Comú Tràmits i Gestions La Massana en un clic Turisme Punt 400 Esplai
El Vide Dressing de la Massana registra el doble de vendes que l’anterior edició
El públic valora la presentació del producte i la decoració de l’espai
Diumenge, 14 de maig

Dues jornades de mercat de segona mà per comprar peces molt especials a preus assequibles. Aquesta ha estat la filosofia de la tercera edició del Vide Dressing, que ha tancat les seves portes amb un balanç molt positiu per part de les paradistes, que asseguren que han tingut el doble de guanys que en la passada edició, en el cas de les que repeteixen experiència. També les que hi han participat per primer cop, com la bloguera Txell Flores, de Punkarrillas, estan molt satisfetes amb el resultat i afirmen que repetiran en l’edició de la tardor.
“Estem molt satisfets amb el resultat del mercat, perquè hi ha hagut més vendes i tant les paradistes com el públic han sortit molt contents”, explica la responsable de Dinamització del Comú de la Massana, Emma Jiménez.
Justament una de les novetats és que el mercat s’amplia i oferirà a partir d’ara dues edicions: una a la primavera i l’altra a la tardor.
A més, també s’ha ampliat a tot el cap de setmana, cosa que ha repercutit en les vendes, ja que el moment de màxima afluència ha estat durant el matí, sobretot dissabte. De fet, hi havia gent esperant l’obertura del mercat, a les 11 h del matí.
Tant les responsables dels estands com el públic han valorat molt positivament els canvis introduïts enguany per millorar la imatge del mercat. D’una banda s’han unificat els expositors per oferir una imatge homogènia i d’altra banda s’ha utilitzat mobiliari i objectes de Carisma per decorar cada espai i crear petits racons personalitzats.
D’altra banda, els tres tallers proposats –fons d’armari, bijuteria i customització de roba- han tingut una gran acceptació.
Una de les dades que cal remarcar és que més del 80 per cent de les persones que han entrat al mercat han comprat algun producte. Per tant, “s’ha constatat que la gent ha vingut disposada a trobar alguna ganga, ja que hi havia articles realment molt interessants”, assegura l’assessora d’imatge Mercè Miguel.
Un cop s’han tancat portes, les participants han mostrat el seu interès per continuar participant al Vide Dressing i per millorar el mercat amb les aportacions dels seus clients i també amb noves propostes, com per exemple, concursos, desfilades, etc.
Així doncs, el Vide Dressing de la Massana s’ha convertit en un treball d’equip entre els organitzadors, les paradistes i el mateix públic, ja que tothom aporta idees perquè la següent edició encara sigui millor.
El Vide Dressing s’emmarca dins les accions de dinamització plantejades al Pla de Reactivació del Comerç i el Turisme del Comú de la Massana.
<< tornar
 
 
Comú de la Massana
Av. Sant Antoni, 29  AD400 La Massana
Tel +376 736 900