rss

Comú de la Massana - Principat d'Andorra
 
  Descobreix la Massana El Comú Tràmits i Gestions La Massana en un clic Turisme Punt 400 Esplai
La Tri-Blanc la Massana torna aquest diumenge amb l’objectiu de consolidar-se
Les inscripcions es tanquen demà amb un límit de cent competidors i ja hi una vuitantena d’inscrits
Dijous, 23 de març del 2017


La darrera nevada jugarà a favor de la tercera edició de la Tri-Blanc la Massana, una prova que va néixer al 2014, amb quaranta inscrits, va continuar al 2015, amb una seixantena de participants i, després d’una aturada l’any passat per motius d’organització, torna aquest diumenge, 26 de març, amb les millors perspectives, ja que s’han formalitzat unes vuitanta inscripcions. L’organització ha posat el límit al cent participants i per tant la prova encara és oberta als aficionats al running, cycling i rando o bé a alguna de les tres disciplines ja que es la competició es pot realitzar en categoria individual o per equips.
“Aquesta competició encaixa perfectament amb la nostra política d’esdeveniments esportius i per això apostem per la seva consolidació”, ha assegurat el conseller de Turisme, Sergi Balielles. El director tècnic de la prova, Gerard Riart, està convençut que “una triatló de muntanya pot tenir futur. Volem anar creixent i atraient grans figures del triatló”. Riart ha avançat que una de les idees és col·laborar a partir de l’any que ve amb el circuit francès Pirinea.
La Tri-Blanc, amb el patrocina del Comú de la Massana i Vallnord Pal Arinsal, obrirà el calendari de competicions del Club Triatló Serradells. “Estem convençuts del potencial d’aquesta prova”, ha afirmat el vocal de la junta de l’entitat, Jacint Dinarès, que ha agraït la col·laboració de VSL Esports i de tots els sponsors.
La competició donarà el tret de sortida a les 10 h, des de la plaça de les Fontetes, on començarà la prova de running, de 6 km, que inclourà un tram del Camí Ral per acabar a la mateixa plaça. Tot seguit els competidors hauran de cobrir 12 km amb bicicleta de carretera fins a la Caubella, a Pal, on tindran preparats els esquís de rando. La prova d’skimo recorrerà el bosc de Pal i arribarà fins al Cubil i a partir d’aquí es faran diverses baixades i pujades fins arribar a la meta, ubicada a la Caubella.
Riart ha assegurat que la Tri-Blanc és oberta tant als professionals com als aficionats a aquests esports. La recollida de dorsals es farà dissabte a la tarda, de 16 a 19 h, o bé diumenge, de 8 a 9 h, a l’oficina de Turisme de la Massana.
Les inscripcions encara estan obertes a www.andorratriblanc.com.

 
<< tornar
 
 
Comú de la Massana
Av. Sant Antoni, 29  AD400 La Massana
Tel +376 736 900