rss

Comú de la Massana - Principat d'Andorra
 
  Descobreix la Massana El Comú Tràmits i Gestions La Massana en un clic Turisme Punt 400 Esplai
La Travessa la Massana i Ordino tindrà sortida i arribada a Anyós
Les fonts de les Valls del Nord, protagonistes del traçat
Dimecres, 26 de juliol

Nova edició de la ja més que consolidada Travessa la Massana i Ordino, que cada any té la sortida, de forma alterna, a cada parròquia. Enguany el punt d’inici i d’arribada serà, a les 8 h, al poble d’Anyós. Una de les novetats d’enguany és que el traçat verd, de 3,5 km, es converteix en una cursa tipus gimcana per als infants, amb premis per a tots els participants.
“Volem que els nens agafin el gust a córrer per a la muntanya”, ha explicat la consellera d’Educació, Joventut i Esports de la Massana, Natàlia Cusnir, que ha remarcat el doble vessant de la prova: el competitiu, ja que el traçat vermell és puntuable per a la Copa d’Andorra, i el lúdic, amb sortejos i un dinar de germanor.
Per la seva banda el conseller d’Agricultura, Medi Ambient i Sostenibilitat d’Ordino, Marc Pons, ha remarcat la importància de la Travessa “per donar a conèixer les muntanyes de les Valls del Nord i alhora fomentar l’esport”.
Una altra novetat d’aquesta edició és la tematització dels recorreguts prenent com a element central les fonts de les dues parròquies. Els corredors es trobaran al seu pas quatre fonts: la del Mallol, la de Castellà, les Taules i la Font Verda.
Ja estan obertes les inscripcions per als tres nivells: el traçat vermell -16 km i 1,200 metres de desnivell-, el traçat blau -11 km i 900 metres de desnivell-, i traçat verd, amb 3,5 km i 290 metres de desnivell.
La participació s’ha limitat a dos cents inscrits per garantir el millor servei als corredors. El preu és de 17 euros i gratuït per als menors de 12 anys.
Les inscripcions es poden fer a www.viulamuntanya.com fins el 4 d’agost.
 
 
<< tornar
 
 
Comú de la Massana
Av. Sant Antoni, 29  AD400 La Massana
Tel +376 736 900