rss

Comú de la Massana - Principat d'Andorra
 
  Descobreix la Massana El Comú Tràmits i Gestions La Massana en un clic Turisme Punt 400 Esplai
La Casa Pairal de la Massana inaugura terrassa exterior
Dimecres, 12 de juliol


L’època d’estiu ve de gust estar a l’aire lliure. Per això la Casa Pairal de la Massana ha ampliat instal·lacions amb una terrassa exterior, que donarà servei durant els mesos de bonança.
“Aquest era un dels compromisos del programa electoral, amb l’objectiu de continuar millorant els serveis”, ha assegurat el cònsol major, David Baró. La consellera de Benestar Social i Gent Gran, Francesca Guerrero, ha afegit que “el local de la Casa Pairal és força àmplia però gràcies a aquesta terrassa ara disposaran d’un espai a l’aire lliure”.
La terrassa, amb cabuda per trenta-dues persones, consta d’un entarimat de fusta, un tendal, mobiliari i jardineres. El pressupost ha estat d’uns vint-i-dos mil euros.
El mossèn de la Massana ha estat l’encarregat de beneir la instal·lació. L’acte ha estat molt animat, ja que ha comptat amb l’actuació del director de l’Escola de Música de les Valls del Nord, Jordi Barceló. A més, també han tocat alguna peça de piano el cònsol major, David Baró, i la consellera de Via Pública, Circulació, Parcs i Jardins, Eva Sansa, unes interpretacions que han estat molt aplaudides pel públic.
 
<< tornar
 
 
Comú de la Massana
Av. Sant Antoni, 29  AD400 La Massana
Tel +376 736 900