rss

Comú de la Massana - Principat d'Andorra
 
  Descobreix la Massana El Comú Tràmits i Gestions La Massana en un clic Turisme Punt 400 Esplai
La reforma integral del Prat del Colat estarà enllestida abans de l’estiu
El comú de la Massana invertirà 2,7 milions més del previst en obres de millora de la parròquia gràcies a l’excedent en Tresoreria
Dimarts, 26 de febrer

En els pròxims dies començaran les obres de reforma i embelliment de la fase II del Prat del Colat, a les quals s’hi destinaran 885.708 euros. L’empresa que ha guanyat el concurs s’ha compromès a tirar-les endavant en un termini de dotze setmanes, per la qual cosa, a finals de primavera ja es podrà inaugurar la reforma integral del parc, la zona d’esbarjo per excel·lència dels massanencs.
El pressupost contempla tota la remodelació de tota la superfície veda i de jocs, d’uns 3.000 m2, a més de la delimitació dels camins d’accés a cada àrea i de l’obra civil.
El projecte inclou propostes realitzades dins el marc del Consell dels Infants, com ara la instal·lació d’una tirolina, tobogans gegants o una piràmide de jocs. Tenint en compte que la Massana és la parròquia de la bicicleta també hi haurà un circuit de bicicleta infantil.
En la mateixa sessió s’ha aprovat reconduir 856 mil euros de l’exercici anterior, a més de diverses modificacions de pressupost, finançades a través de l’excedent en Tresoreria. Tot plegat suma 2,7 milions d’euros, que fa augmentar fins els cinc milions la inversió que es portarà a terme a la parròquia durant aquest 2019.
El cònsol major, David Baró, ha explicat que es portaran a terme obres de millora i embelliment, per guanyar en qualitat de vida. Destaquen les obres de reforma del carrer major i de la plaça de l’Església, a les quals es destinen 600.000 euros. També és imporant la partida de 532.860 euros destinada a realitzar diversos eixamples de carreteres secundàries per millorar la seguretat de la xarxa viària als pobles d’Anyós, Sispony i l’Aldosa. A més, també es preveu renovar la plaça de la Ciutadania, embellir l’entrada del Parc Natural del Comapedrosa, millorar la xarxa d’aigües i asfaltar diverses urbanitzacions.
Un altre dels punts de l’ordre del dia ha estat l’aprovació del compromís de despesa amb la societat EMAP SAU per l’organització de grans esdeveniments per dinamitzar la parròquia, com la Copa del Món de btt, l’Skkyrace Comapedrosa, la Maxiavalanche, la Copa Catalana de BTT o la Triblanc. En total s’invertiran 340 mil euros per organitzar aquests campionats esportius que atrau un gran nombre de competidors i de públic.
 
 
<< tornar
 
 
Comú de la Massana
Av. Sant Antoni, 29  AD400 La Massana
Tel +376 736 900