rss

 
Servei d'Atenció Domiciliària - S.A.D.
El Servei d'Atenció Domiciliària contribueix a facilitar les condicions de vida de les persones desenvolupant les tasques necessàries.

El servei d'atenció domiciliària amb les assistents domiciliaries del Comú, proporcionen un suport a la pròpia llar a persones grans o amb problemes d’autonomia amb la finalitat que aquestes persones pugui romandre al seu domicili en les millors condicions.

A QUI S’ADREÇA ?
__________________A persones de més de 65 anys residents a la parròquia, que viuen soles o amb familiars i que pateixen un grau de discapacitat que els impedeixen dur una vida autònoma.
A les persones de menys de 65 anys amb discapacitat o amb un grau de dependència, ja sigui de manera temporal o definitiva.

QUE OFEREIX ?
______________Una atenció individualitzada a la persona perquè preservi i millori les seves capacitats i contribuir a mantenir una qualitat de vida.

COM SOL•LICITAR-HO ?
______________________Adreçar-se al despatx d’Atenció Social del Comú de la Massana on els professionals valoraran les seves necessitats per proposar l’atenció més adequada a cada cas.

COM ÉS L’ATENCIÓ ?
_ _ _ _ _ _ _ INDIVIDUALITZADA.
_ _ _ _ _ _ _ AMB CARÀCTER PREVENTIU.
_ _ _ _ _ _ _ COMPOSADA DE SERVEIS I DE TÈCNIQUES D’INTERVENCIÓ.


EN QUÈ CONSISTEIX ?
_ _ _ _ _ _ _ ATENCIÓ A LA PERSONA.
_ _ _ _ _ _ _ ATENCIÓ AL DOMICILI.
_ _ _ _ _ _ _ SUPORT FAMILIAR I ESCOLTA ACTIVA.
_ _ _ _ _ _ _ ATENCIÓ A LA RELACIÓ AMB L’ENTORN PRÒXIM.::: Demaneu mes informació trucant al Telf: 36 45 55

 
<< tornar  
Comú de la Massana
Avda. Sant Antoni, 29   AD 400 - La Massana
Tel. +376 736900