rss

Comú de la Massana - Principat d'Andorra
 
  Descobreix la Massana El Comú Tràmits i Gestions La Massana en un clic Turisme Punt 400 Esplai
 
Refugi del Comapedrosa
El refugi del Comapedrosa, situat al bell mig de Parc Natural Comunal de les Valls del Comapedrosa, al costat de l'Estany de les Truites, ofereix durant l'estiu un servei de guarda per als excursionistes que travessen el GR11 i el GRP.
Per arribar a aquest refugi, a 2260 metres d'altitud, heu de seguir la pista que surt de l'aparcament de les pistes d'Arinsal, on es troba la caseta d'informació del parc. Un cop passat el túnel, agafem la pista del Pla de l'Estany, on ens trobarem el cartell de benvinguda i les diferents indicacions.
El camí que s'enfila cap amunt ens ofereix un paisatge magnífic. A la primavera la flora és exuberant i dòna pas a l'estiu, en què les flors llueixen amb tot el seu esplendor; a la tardor la natura ens ofereix un festival de colors i a l'hivern, la cascada gelada del Comapedrosa és una tentació per als més agosarats.


Dates d'obertura: de juny a setembre, la responsable del refugi, Margareth Baró, vetllar per fer-vos agradable la vostra estada. Durant la resta de l'any, hi ha un petit refugi de lliure accés per a 6 places.




Contacte i reserves:
Telèfon del Refugi Comapedrosa: 00 376 32 79 55

Altres refugis al parc:
- Refugi del Pla de l'Estany
- Refugi de les Fonts





<< tornar
 
 
Comú de la Massana
Av. Sant Antoni, 29  AD400 La Massana
Tel +376 736 900