rss

Comú de la Massana - Principat d'Andorra
 
  Descobreix la Massana El Comú Tràmits i Gestions La Massana en un clic Turisme Punt 400 Esplai
Comencen les obres de remodelació del Prat del Colat
El termini d'execució dels treballs és de dotze setmanes
Dimarts, 5 de març

La reforma integral del parc del Prat del Colat s’ha portat a terme en dues fases: la primera –consistent en la remodelació de la zona esportiva- va quedar enllestida l’estiu passat, mentre que la segona, i més important –ja que contempla els 3.000 m2 de zones de jocs i jardins-, es preveu que estigui a punt aquesta primavera.
Justament demà, dimecres, 6 de març, començaran les obres d’aquesta segona fase de reforma i embelliment, que compta amb un pressupost de 885.708 euros. Per tant, el parc estarà tancat al públic durant tres mesos, tot i que es podrà continuar utilitzant el pumptrack i les pistes de futbol sala i bàsquet. També es mantindrà obert el restaurant i la zona de serveis.
“El Prat del Colat és la zona d’esbarjo per excel·lència dels massanencs i pensem que amb la reforma integral encara serà més atractiu i convidarà a anar-hi a la gent de totes les edats”, assegura el cònsol major, David Baró.
La remodelació serà total i inclourà la creació de diferents zones verdes, d’esbarjo i d’activitat física, amb un camí d’accés que també servirà de circuit de bicicleta infantil. A més, es renovarà completament la glorieta i es construirà un espai de serveis.
Per l’elaboració del projecte, s’han tingut en compte les aportacions dels escolars de la parròquia, que a través del Consell dels Infants van fer arribar demandes com la instal·lació d’una tirolina, tobogans gegants o una piràmide de jocs.
<< tornar
 
 
Comú de la Massana
Av. Sant Antoni, 29  AD400 La Massana
Tel +376 736 900