rss

Comú de la Massana - Principat d'Andorra
 
  Descobreix la Massana El Comú Tràmits i Gestions La Massana en un clic Turisme Punt 400 Esplai
Llum verda a la segona fase de la reforma integral del Prat del Colat
Segons el calendari previst, les obres començarien al març i es clourien abans de l'estiu
Dijous, 31 de gener

El Consell de Comú de la Massana ha aprovat per unanimitat convocar la licitació de les obres de reforma i embelliment de la fase II del Part del Colat.
Aquesta serà la darrera fase i la més important, ja que contempla tota la superfície veda i de jocs, d’uns 3.000 m2. L’empresa que porti a terme els treballs haurà de proveir i instal·lar diferents zones de jocs i d’activitat física, a més d’un mòdul de serveis i una nova glorieta que permeti portar a terme actuacions de carrer. A més, també s’ha previst que els carrils d’accés als diferents espais serveixin també com a circuit de bicicleta infantil.
El projecte inclou propostes realitzades dins el marc del Consell dels Infants, com ara la instal·lació d’una tirolina, tobogans gegants o una piràmide de jocs.
S’espera que les obres puguin començar el mes de març i estiguin enllestides abans de l’estiu, ja que es tracta de l’espai més utilitzat de la parròquia durant les vacances escolars. Pel que fa al cost, de forma orientativa es preveu que se situï entre els 700.000 i els 900.000 euros.
Recordem que la primera fase es va portar a terme durant els mesos de maig i juny i van consistir en la instal·lació d’un pump track i de pistes esportives de futbol i bàsquet.
D’altra banda, avui també s’ha aprovat convocar una segona subhasta dels béns que el comú té a l’edifici Cresta d’Arinsal, després que la primera subhasta quedés deserta. El preu de sortida serà de 265.000 euros i els interessats poden consultar la completa descripció dels béns, sol·licitant una cita al mateix comú de la Massana, en horari de 9 a 14 h.
En la mateixa sessió s’han aprovat diversos compromisos de despesa inclosos al pressupost 2019 que superen els 100.000 euros i, per tant, cal aprovar per Consell de comú, com és el cas de la subvenció a la Llar d’Intants (170 mil euros), la gestió dels residus de la deixalleria, els residus de la nteeja viària i la gestió de les despeses d’explotació de la deixalleria (132.000 euros), la recollida selectiva (450 mil euros) o el lloguer de terrenys destinats a aparcaments (161 mil euros) i parcs infantils (152 mil euros).
 
<< tornar
 
 
Comú de la Massana
Av. Sant Antoni, 29  AD400 La Massana
Tel +376 736 900