rss

Comú de la Massana - Principat d'Andorra
 
  Descobreix la Massana El Comú Tràmits i Gestions La Massana en un clic Turisme Punt 400 Esplai
 
Parc Natural Comunal de les Valls del Comapedrosa
El Parc Natural Comunal de les Valls del Comapedrosa se situa al nord-oest del Principat d'Andorra. La superfície protegida és de 1.542,6 ha (15,42 km2). El seu punt culminant és l'alt de Comapedrosa, que amb els seus 2.942 m és el pic més alt d'Andorra.
Els principals atractius de l'espai sòn l'imponent paisatge d'alta muntanya, dominat pel gegant andorrà: l'alt de Comapedrosa, que dona nom al Parc, així com també els estanys, les cascades, les fonts... A més, la xarxa de senders i refugis que té permet de fer-hi un gran nombre d'excursions. Per altre costat, la fauna i la flora típiques dels estatges alpins i subalpins hi estan ben representades. Plantes i animals mostren un seguit d'adaptacions als rigors climàtics de l'alta muntanya que els fan d'alló més interessants per als amants de la natura. Algunes espècies, a més a més, són rares a nivell pirinenc, europeu o fins i tot mundial.
Tothom pot gaudir dels atractius del parc, ja que hi ha excursions per a totes les edats i nivells. El Circuit interpretatiu -amb panells informatius durant tot el recorregut- permet conèixer les característiques de la fauna i la flora del parc. Aquesta ruta és assequible per al pùblic de totes les edats. El punt de sortida es troba al costat de la caseta d'informació del parc de l'aparcament de les pistes d'Arinsal, a l'inici de la carretera de Comallempla.
Durant tot l'estiu, hi ha un servei d'excursions amb guies especialitzats en rutes d'ecoturisme. Aquests itineraris són temàtics i hi ha diferents nivells de dificultat.

Trobareu tota la informació sobre el parc a www.comapedrosa.ad


<< tornar
 
 
Comú de la Massana
Av. Sant Antoni, 29  AD400 La Massana
Tel +376 736 900