rss

Comú de la Massana - Principat d'Andorra
 
  Descobreix la Massana El Comú Tràmits i Gestions La Massana en un clic Turisme Punt 400 Esplai
La Serenalla Market: diversió, compres, gastronomia, cultura i experiències a l’aire lliure
Fins diumenge, 22 de juliol al Prat del Colat
Divendres, 20 de juliol

Gran afluència de públic a la jornada inaugural de la Serenalla Market, una nova acció dinamitzadora del comú de la Massana que aposta per oferir una àmplia oferta d’oci en l’entorn únic del Prat del Colat.
La visita a la Massana Market comença a l’entrada mateix del parc, amb dinou parades de productes molt atractius: roba vintage, bijuteria, bosses, cosmètica natural, decoració i interiorisme...
Al fons hi ha l’espai gastronòmic, amb diverses food trucks amb productes naturals i creatius.
Un dels punts originals de la Serenalla és l’espai Àgora, que ahir es va estrenar amb una xerrada-col·loqui sobre el model que volem per les nostres ciutats. Per la part política hi van participar el ministre d’Ordenament del Territori, Jordi Torres, el cònsol de la Massana, David Baró, i l’alcalde de la Seu d’Urgell, Albert Batalla, que van remarcat que sobretot les ciutats han d’estar pensades per al benestar dels ciutadans i oferint espais de diàleg i reunió, a més de la importància de fomentar la relació entre el poble i l’administració. Per la part acadèmica hi va participar el professor d’ESADE, Francisco Lozano, amb un interessant punt de vista: el que frena el desenvolupament sostenible no és la tecnologia ni la política ni l’economia sinó la conducta humana i per tant ens cal un canvi cultural per avançar. L’Àgora també va comptar amb l’especialista en eficiència energètica Beti Faura, que aposta per recuperar els materials tradicionals i no contaminants per a la construcció.
L’Àgora ofereix altres taules rodones amb temes com l’escriptura com a experiència vital, la fauna del Parc Natural del Comapedrosa, l’alimentació sana o una lectura de poesia i contes.
A més de tot això també hi ha tallers artístics, passejades amb ebikes, cinema a la fresca i masterclass de pilates.
 
<< tornar
 
 
Comú de la Massana
Av. Sant Antoni, 29  AD400 La Massana
Tel +376 736 900