rss

Comú de la Massana - Principat d'Andorra
 
  Descobreix la Massana El Comú Tràmits i Gestions La Massana en un clic Turisme Punt 400 Esplai
Olga Molné jura com a cònsol menor de la Massana
La marxa de Raul Ferré provoca altres canvis en la composició del comú i l’entrada de Josep Agell com a conseller
dimecres, 6 de març del 2019

La Massana compta a partir d’avui amb la primera dona que s’ha convertit en cònsol menor de la parròquia. Olga Molné, fins ara consellera major i consellera de Serveis Públics, Urbanisme i Cadastre, és la substituta de Raul Ferré, que ha deixat el comú per formar part de la candidatura territorial de CC a les pròximes eleccions generals. El cònsol major, David Baró, ha fet un reconeixement a la tasca de Ferré durant aquests set anys llargs, remarcant el seu do de gents i el seu caràcter proper a la ciutadania. “Ha estat un gran company de viatge, amb qui fèiem un bon tàndem, ja que tenim caràcters molt diferents però complementaris, i amb qui hem superat projectes molt complicats d’una forma molt positiva”. Baró li ha desitjat molts encerts en la seva nova etapa en la política nacional.
El cònsol major també ha assegurat que “avui és un dia històric per la Massana, ja que tot i que a l’equip comunal hi ha paritat homes-dones, per primer cop tenim una dona com a cònsol menor”. Olga Molné ha expressat la seva satisfacció pel seu nomenament i ha assegurat que ara el repte és tancar tots els projectes en marxa. “Raul Ferré m’ha deixat el llistó molt alt, és una persona molt propera i eficient i m’esforçaré per fer-ho tan bé com ell”, ha assegurat Molné.
La marxa de Ferré ha comportat l’entrada al comú del següent candidat de la llista de CC, Josep Maria Agell, que ha jurat el càrrec de conseller de comú. D’altra banda, Sergi Balielles passa a ser el nou conseller major i Jael Pozo ha jurat com a consellera menor.
Els canvis també han comportat modificacions en la composició i estructura de les comissions, com la presidència de la comissió de Serveis Públics, Obres i Cadastre, que recau en Josep Maria Garrallà, o la vicepresidència del Consell d’Administració d’EMAP SAU, que passa a ocupar Olga Molné.
 
<< tornar
 
 
Comú de la Massana
Av. Sant Antoni, 29  AD400 La Massana
Tel +376 736 900