rss

Comú de la Massana - Principat d'Andorra
 
  Descobreix la Massana El Comú Tràmits i Gestions La Massana en un clic Turisme Punt 400 Esplai
Entrega de claus als divuit hortolans de la Massana
Crida als propietaris de terrenys que vulguin col·laborar amb el programa dels Horts Socials de la Gent Gran
Dimarts, 30 d'abril

La temporada dels Horts Socials de la Gent Gran, impulsat per la Fundació Julià Reig i els diferents comuns, ha donat el tret de sortida a la Massana amb l’acte de sorteig i entrega de claus als hortolans. Tots els que ho han demanat podran conrear el seu hort tot i que enguany hi haurà diverses parcel·les compartides, ja que l’oferta era d’onze parcel·les al terreny del Quart de la Massana. Durant molts anys el comú ha disposat d’un terreny a Sispony, cedit gratuïtament per un propietari, a qui s’agraeix la seva disponibilitat durant aquest temps.
“Fem una crida als ciutadans de la parròquia que vulguin posar a disposició un terreny per a aquest projecte de cara a la pròxima temporada. Des del Comú estem en converses amb el Quart de la Massana per poder ampliar el terreny actual però això significaria fer obres”, ha explicat el cònsol major, David Baró.
Els divuit hortolans s’han mostrat satisfets de poder participar al projecte i també troben molt bona idea poder compartir la parcel·la amb algun company, ja que un dels objectius del projecte és la sociabilització. A més, estan convençuts que conrear és un exercici saludable que els proporciona verdures i hortalisses de qualitat.

 
<< tornar
 
 
Comú de la Massana
Av. Sant Antoni, 29  AD400 La Massana
Tel +376 736 900