rss

Comú de la Massana
 
Homenatge ciutadania

Amb voluntat de promoure la participació ciutadana en relació als valors i a la presa de decisions conjunta entre Comú i Societat, es va proposar el projecte del dia de la Ciutadania.

Podem definir la participació com la “capacitat de decidir sobre tot allò que afecta directa o indirectament la nostra vida; sobre tot allò que condiciona el nostre entorn, les nostres relacions i les nostres possibilitats de desenvolupament personal i col·lectiu.”1

Anna Sellarès Cirach (2003), “La participació jove”

A partir de 2010, coincidint amb, el dia del Roser, segon diumenge de juliol, es celebra l’acte d’homenatge a la ciutadania. Mitjançant la celebració del Dia de la ciutadania , es vol reconèixer i promouen les aportacions que contribueixin al desenvolupament social de la parròquia.

Els ciutadans i ciutadanes poden proposar la candidatura d’una persona per tal que rebi l’homenatge a la ciutadania.

Amb aquest reconeixement es pretén fer un acte de distinció a persones que romanen anònimes però que per les seves accions, prestacions o donacions desinteressades, contribueixen o han contribuït en el passat, d’una manera o d’un altra en un benefici a la ciutadania de la Massana. L’homenatge a la ciutadana o ciutadà de l’any serà atorgat a aquella candidatura que hagi estat elegida per la seva vàlua entre totes les presentades.

per a més informació, cliqueu aquí

>> Bases per la presentació de candidatures per l'homenatge a la ciutadania

>> Sol.licitud per proposar el ciutadà o ciutadana de l'any

 

 

 

 

 

 
<< tornar  
Comú de la Massana
Avda. Sant Antoni, 29   AD 400 - La Massana
Tel. +376 736900