rss

Comú de la Massana - Principat d'Andorra
 
  Descobreix la Massana El Comú Tràmits i Gestions La Massana en un clic Turisme Punt 400 Esplai
 
Guia de serveis de la Biblioteca comunal de la Massana
Els usuaris de la Biblioteca poden gaudir diàriament de la premsa del Principat, així com de revistes de periodicitat mensual de gran interès cultural i de diferents temàtiques. Quatre idiomes: català, castellà, francès i anglès.

La Biblioteca manté un tracte personalitzat amb els seus usuaris, els informa de les darreres novetats adquirides, els manté al corrent de tots els nous projectes que es volen portar a terme i obté una col•laboració activa dels usuaris.

Trobareu el millor en narrativa, poesia, teatre, obres de referència, còmic adult i infantil, contes, llibres per a infants. Consulteu les condicions de préstec al reglament de la biblioteca o adreceu-vos al seu personal per demanar tota la informació que necessiteu.

La Biblioteca ofereix als seus usuaris servei de connexió a internet (consulteu les condicions d’utilització al reglament de la biblioteca o adreceu-vos al seu personal per demanar tota la informació que necessiteu) i servei de wifi gratuït per a tots els visitants de les instal•lacions.

La Biblioteca ofereix la possibilitat d’inscriure’s al servei de préstec a domicili, a tots aquells usuaris amb problemes de mobilitat. Aquest servei es coordina conjuntament amb el Servei d’atenció domiciliària.

La Biblioteca gestiona préstecs interbibliotecaris. Podeu reservar documents que es troben en d’altres biblioteques sense necessitat de desplaçar-vos.

La Biblioteca proporciona als seu usuaris la possibilitat de gestionar els seus préstecs i reserves de documents on-line, a través del nou catàleg de la Xarxa de Biblioteques d’Andorra i amb un compte personalitzat per a cada usuari.

La biblioteca organitza periòdicament activitats destinades a tots els públics; sessions de contes, presentacions de llibres, conferències, exposicions, cicles temàtics, etc.
<< tornar
 
 
Comú de la Massana
Av. Sant Antoni, 29  AD400 La Massana
Tel +376 736 900