rss

Comú de la Massana - Principat d'Andorra
 
  Descobreix la Massana El Comú Tràmits i Gestions La Massana en un clic Turisme Punt 400 Esplai
 
Guia de serveis de escola de musica
L’escola de música ofereix classes d’instrument com; piano, guitarra, flauta travessera, bateria, orgue, violí i altres instruments que es sol•licitin, també ofereix l’aprenentatge del llenguatge musical i el cant coral.
Els usuaris de l’escola de música poden gaudir de totes les activitats musicals i pedagògiques que s’organitzen així com participar en els concerts que es programen durant el curs.
Les instal•lacions de l’escola de música son obertes a tothom. Cal inscriure’s al servei de tràmits del Comú de la Massana per poder gaudir de les classes que s’ofereixen.
L’escola de música ofereix a qualsevol músic amateur o professional que toqui un instrument de vent la possibilitat d’inscriure’s a la banda de música “grossband” i per els nens i nenes que s’estan iniciant amb l’instrument, la “miniband”.
L’edat mínima per poder accedir a l’escola de música en l’aprenentatge es dels 4 anys complerts abans de l’inici del curs (octubre) i l’edat màxima d’accés es il•limitada.
A l’escola podem trobar diferents nivells d’estudi musicals.

Tallers nivell 1 (sensibilització, 4 i 5 anys)
En aquest taller l’aprenentatge musical es una pràctica que està destinada a afavorir el desenvolupament dels més petits a través de la música. Nens, pares i mestres treballen junts per oferir al nen una experiència musical en un moment en què és especialment receptiu a una de les grans experiències de la vida: LA MÚSICATallers nivells 2 i 3 (fins als 7 anys).
Iniciació al llenguatge musical mitjançant la cançó, els instruments Orff, el joc, la dansa i l’expressió corporal.

Llenguatge musical (a partir dels 8 anys) nivells 1, 2, 3 i 4.
Aprenentatge dels elements musicals indispensables per a l’estudi de l’instrument: entonació, ritme, lectura, dictats musicals, audició, anàlisi musical, harmonia i el cant coral.

Classes d’instrument. (a partir dels 6 anys i adults sense límit d’edat)

L’objectiu principal és fomentar el plaer d’aprendre música i aconseguir que els alumnes gaudeixin amb allò que toquen. L’estudi s’adapta a l’edat i gustos personals de cada alumne dins de tot el ventall d’estils musicals: clàssic, modern, jazz o popular. És molt important que l’alumne complementi l’estudi de l’instrument amb el llenguatge musical.

Banda de música “miniband”

Adreçada principalment per els instruments de vent amb l’objectiu de fomentar el treball amb grup seguint les instruccions del director i el treball individual fent d’aquesta activitat una motivació més vers el seu instrument.

Banda de música “grossband”

Aquesta activitat està adreçada al col•lectiu de músics amateurs o professionals de qualsevol parròquia que toquen un instrument de vent, sense tenir la obligació d’inscriure’s com a alumne a l’escola aquests poden venir a tocar el seu instrument amb l’objectiu de fomentar la participació en una formació de caire lúdic. Les obres que s’interpreten s’adapten en funció del nivell de cada instrumentista, per tant no s’exigeix cap nivell concret per poder inscriure’s a la “grossband”.

<< tornar
 
 
Comú de la Massana
Av. Sant Antoni, 29  AD400 La Massana
Tel +376 736 900