rss

Comú de la Massana - Principat d'Andorra
 
  Descobreix la Massana El Comú Tràmits i Gestions La Massana en un clic Turisme Punt 400 Esplai
El Comú de la Massana amplia l’oferta d’estiu per a infants i joves
Les setmanes temàtiques pretenen adaptar-se als gustos dels usuaris
Dimarts, 20 de maig

Una oferta amb més d’una dotzena de temàtiques diferents i molt diferenciada entre infants i joves. Aquesta és la filosofia d’enguany del departament d’Educació, Joventut i Esports del Comú de la Massana, que ha presentat l’ampli ventall d’activitats per aquestes vacances.
Pel que fa als infants, nascuts entre el 2005 i el 2014 hi haurà cent-vint places setmanals als Esports d’Estiu i unes vint-i-cinc places a cada setmana temàtica. En total seran unes mil dues-centes places.
Els Esports d’Estiu continuen amb la seva vocació de fer que els nens passin unes vacances divertides i de garantir als pares un bon servei. Es potencien al màxim les activitats a l’aire lliure, amb diferents disciplines esportives, excursions i sortides.
Les Setmanes Temàtiques es van posar en marxa amb la intenció que els nens puguin aprofitar l’estiu per aprofundir en un esport o activitat concreta. Després de l’èxit de les passades edicions continuen les temàtiques relacionades amb la dansa, els patins i l’skate, la bicicleta de descens, el bmx, la rítmica, el futbol, l’anglès, el ioga i el patchwork. Les novetats d’enguany són el karate i la boxa i els esports de raquetes. En total són nou temàtiques diferents, algunes amb dos torns per poder cobrir la demanda.
Pel que fa als joves, a partir dels dotze anys, s’ha optat per una programació d’activitats dirigides de matí i activitats lliures a la tarda.
“Aquest any hem diferenciat l’oferta infantil i la juvenil perquè són dos públics molt diferents i que hem de tractar per separat”, ha explicat la consellera Natàlia Cusnir. S’han programat cinc setmanes temàtiques: #aigua, #esports, #aventura, #natura i #descens. Es tracta d’activitats lúdiques, a l’aire lliure, i amb la possibilitat de contractar servei de menjador.
Les inscripcions es poden fer a partir de dimarts al servei de Tràmits.
El preu dels Esports d’Estiu és de 50 euros la setmana, mentre que per les Setmanes Temàtiques és de 60 euros. En el cas de les activitats joves, la tarifa és de 30 euros. Qui ho desitgi pot contractar també el servei de menjador i, en el cas dels infants, els serveis de ludoteca de matí i tarda.
Recordem que el Comú de la Massana ofereix ajuts socials perquè cap nen no es quedi sense vacances.
 
 
<< tornar
 
 
Comú de la Massana
Av. Sant Antoni, 29  AD400 La Massana
Tel +376 736 900