rss

Comú de la Massana - Principat d'Andorra
 
  Descobreix la Massana El Comú Tràmits i Gestions La Massana en un clic Turisme Punt 400 Esplai
Taules de treball especialitzades a l’Escola de Mares i Pares de les Valls del Nord
Inscripcions obertes a Tràmits dels comuns d'Ordino i la Massana
Dimecres, 9 de gener del 2019

L’onzena edició de l’Escola de Pares i Mares de les Valls del Nord donarà el tret de sortida el 15 de gener amb diversos canvis sorgits d’una enquesta realitzada als participant en els darrers tallers. Les sessions es continuaran fent en dimarts, però l’horari s’avançarà fins a les 20 h. D’altra banda, també es va comprovar que el cicle era massa llarg i s’ha decidit dividir-los en dos cursos l’any, de quatre sessions cadascun, per tal de mantenir la motivació dels participants. Pel que fa al contingut, els usuaris estan molt interessats sobretot en temes d’adolescència, per la qual cosa s’hi dedicarà una atenció especial.
Tot i que s’han dissenyat quatre grans blocs -les noves tecnologies, la comunicació familiar, aconseguir que els fills siguin responsables i la motivació- les dinàmiques que es generaran permetran als assistents poder resoldre els seus neguits, com han remarcat les conselleres d’Ordino i la Massana, Vanessa Fenés i Francesca Guerrero, que animen als pares i educadors a apuntar-se a l’escola.
Cada taula de treball serà conduïda per un especialista diferent: “Viure i sobreviure a les noves tecnologies en família” (15 de gener, a Ordino) anirà a càrrec de la psicòloga especialitzada en adolescència Helena Mas; “Està creuat? I ara què? Parlem-ne. Com podem comunicar-nos afectivament” (5 de febrer, a la Massana) estarà conduïda per la psicòloga Meritxell Camp, especialista en teràpia familiar; “Perquè tu ho diguis! Fills autònoms i responsables, la fita dels pares” (12 de març, a Ordino), tindrà al capdavant la psicòloga clínica, Marta Compte; i, finalment, la sessió titulada “Necessito mil motius per fer un esforç però només una petita excusa per no fer-ho” (9 d’abril, a la Massana) comptarà amb el psicòleg Arnau López, especialista en teràpia familiar. Meritxell Camp ha assegurat que els psicòlegs faran de guies i donaran eines però serà un espai interactiu i de participació
Les inscripcions ja es poden fer al servei de tràmits dels dos comuns i el preu és de 20 euros. El nombre màxim de participants és de vint per tal de poder seguir correctament la dinàmica de les taules de treball.
 
 
<< tornar
 
 
Comú de la Massana
Av. Sant Antoni, 29  AD400 La Massana
Tel +376 736 900