rss

Comú de la Massana - Principat d'Andorra
 
  Descobreix la Massana El Comú Tràmits i Gestions La Massana en un clic Turisme Punt 400 Esplai
El Consell dels Infants de la Massana aprova la millora del camí escolar
També es dona llum verda a una campanya per recollir deixalles
Dijous, 9 de maig

Deu alumnes de la Massana s’han convertit avui en consellers de comú, en representació dels tres centres escolars de la parròquia: escola andorrana (Guillem Camp, Francesc López, Anna Berenguer i Carla Puig), escola francesa (Martina Bringueret, Adrìà Lechantre i Candela Reyes) i Col·legi dels Pirineus (Hugo Guirao, Maerta Piqueras i Guillem Mestres). El Teatre de les Fontetes s’ha omplert d’alumnes dels tres sistemes, que han seguit atentament la sessió.
El cònsols, David Baró i Olga Molné, han presidit el Consell, acompanyats per la consellera d’Educació, Joventut i Esports, Natàlia Cusnir. També els ha acompanyat la presidenta d’Unicef Andorra, Laura Álvarez, ja que aquesta entitat és la impulsora del projecte, emmarcat en el programa “Ciutats amigues de la Infància”, del qual la Massana en forma part.
A l’ordre del dia hi havia les tres propostes presentades pels escolars, que han estat prèviament treballades a les aules.
Els alumnes de l’escola andorrana han proposat la millora del camí escolar, ja que si els infants anessin a escola a peu es milloraria la circulació, comportaria menys contaminació i a més es fomentaries hàbits saludables, com l’exercici físic, l’autonomia i la companyonia. Aquest ha estat un dels projectes que s’ha aprovat, com també s’ha donat llum verda a la proposta de l’escola francesa de tirar endavant una campanya amb el hastag #trashtagchallenge. Es tractaria de fer convocatòries per fer caminades i alhora netejar espais públics i zones de muntanya de la parròquia.
D’altra banda, Àgora Internacional ha proposat la instal·lació de pantalles interactives, una idea que després de contrastar opinions s’ha acabat transformant en la millora dels canals de comunicació del Comú. Justament s’està treballant en la nova web que es posarà en funcionament en breu.
 
<< tornar
 
 
Comú de la Massana
Av. Sant Antoni, 29  AD400 La Massana
Tel +376 736 900