rss

Comú de la Massana - Principat d'Andorra
 
  Descobreix la Massana El Comú Tràmits i Gestions La Massana en un clic Turisme Punt 400 Esplai
El comú de la Massana realitzarà diferents intervencions per reduir l’impacte en cas de tempestes torrencials
Després de les darreres trombes d’aigua, els tècnics del comú de la Massana detectar una sèrie de punts a millorar, ja que la força de la tempesta va provocar que l’aigua no baixés pels recorreguts habituals. Per això en el Consell de comú d’avui s’ha aprovat una partida de 110.000 euros per portar a terme obres de millora en una desena de punts, que consistiran en reformar canalitzacions, construir nous embornals i col·locar noves reixes, amb l’objectiu de minimitzar l’impacte en cas que es produís una nova tempesta torrencial. Aquesta partida es finançarà a través de l’excedent en la recaptació de l’ITP.
En la sessió d’avui també s’ha declarat desert el concurs per a la segona fase de la remodelació del parc del Prat del Colat, ja que dues de les empreses presentades no complien requisits i la tercera proposava un jocs que no s’addivien amb el plantejament del comú. En les pròximes setmanes es farà un nou concurs públic per aquesta segona fase, en la qual es plantegen diferents zones d’esbarjo i un gran espai verd i diàfan per portar a terme esdeveniments com la Serenalla Market.
Un altre dels punts de la sessió ha estat el jurament del nou inspector comunal, Lluís Gonçalves. El cònsol major ha destacat la importància d’aquest càrrec per garantir el correcte control i fiscalització de la tributació del comú.
 
 
<< tornar
 
 
Comú de la Massana
Av. Sant Antoni, 29  AD400 La Massana
Tel +376 736 900