rss

Comú de la Massana - Principat d'Andorra
 
  Descobreix la Massana El Comú Tràmits i Gestions La Massana en un clic Turisme Punt 400 Esplai
La Massana presenta el vídeo Comapedrosa 360º
Està a disposició de tots els visitants del Centre d'Interpretació del Comapedrosa
Dilluns, 22 de maig

El Centre d’Interpretació del Comapedrosa compta des d’ara amb un nou atractiu: un vídeo que transporta l’espectador al Parc Natural del Comapedrosa.
Els primers en provar l’experiència han estat el cònsol major, David Baró, i el pilot Albert Llovera.
“El vídeo m’ha retornat a passejar per dins la muntanya, ja que fa molts anys que no en puc gaudir. És la màxima aproximació que puc tenir. M’ha agradat veure els refugis, la fauna i fins i tots insectes de molt a prop. També m’ha agradat pujar per les rocoses i veure els precipicis i i llacs. A la gent que tenim mobilitat reduïda aquest vídeo ens permetrà gaudir del paisatge del Comapedrosa”, ha asseegurat Llovera.
El conseller Sergi Gueimonde ha explicat que el projecte neix per donar a conèixer i difondre el parc natural i per això s’han tingut en compte els diferents elements, des de l’entorn natural, a les activitats tradicionals i l’ús que en fa l’home, com les bordes o refugis. Tot i que el vídeo està pensat perquè tothom pugui tenir la sensació d’estar al mig del parc, s’ha enfocat sobretot a aquelles persones que per diverses circumstàncies no poden accedir fins a l’alta muntanya.
El vídeo té una durada d’uns tres minuts i l’acompanya una locució que guia l’excursionista virtual pels diferents racons del parc, passant pel cim del Comapedrosa.
També hi ha un altre vídeo més curt i trepidant, d’un minut, que permet viure l’espectador la sensació de ser un alpinista que travessa crestes.
El Centre d’Interpretació del Comapedrosa va néixer fa una mica més d’un any i mig amb l’objectiu de ser un espai dinamitzador per donar a conèixer la riquesa natural del parc. Les ulleres en 360º s’afegeixen a l’oferta del CIC, que continua treballar per dotar-se de més atractius.
 
 
<< tornar
 
 
Comú de la Massana
Av. Sant Antoni, 29  AD400 La Massana
Tel +376 736 900