rss

Comú de la Massana - Principat d'Andorra
 
  Descobreix la Massana El Comú Tràmits i Gestions La Massana en un clic Turisme Punt 400 Esplai
Escalada i btt, novetats dels Campus ESportius
Els set comuns programen sis activitats conjuntes per a joves de 12 a 17 anys
Dimarts, 23 de maig

Oferir un ampli programa d’activitats esportives a l’aire lliure i fomentar la relació entre els joves del país son els objectius dels Campus Joves, que els set comuns van posar en marxa ara farà quinze edicions. La primera edició oferia un campus de vela, ja que és una activitat que es fa en un entorn completament diferent al de les muntanyes i es va creure que era una bona opció una estada a la platja. Les opcions s’han anat ampliant any rere any i aquest estiu els joves podran triar entre sis activitats.
“Hem intentat adaptar-nos als gustos del jovent i que tothom tingui una o diverses activitats que li agradin”, ha explicat la consellera d’Educació, Joventut i Esports de la Massana, en nom dels set comuns..
Enguany es mantenen les propostes que tenen bona acceptació: la volta a Andorra a peu, vela, tennis i pàdel i vòlei platja (amb l’opció de combinar-ho amb un curs d’anglès). Les dues noves activitats són els campus d’escalada i de descens en btt. Els responsables d’Esports dels diferents comuns consideren que tant les noves propostes com les que ja s’oferien atrauran força joves.
Les inscripcions es poden fer a partir del dilluns, 29 de maig i s’han de fer al comú de la parròquia de residència. Hi haurà un 15% de descompte amb el Carnet Jove.

 
 
<< tornar
 
 
Comú de la Massana
Av. Sant Antoni, 29  AD400 La Massana
Tel +376 736 900