rss

Comú de la Massana - Principat d'Andorra
 
  Descobreix la Massana El Comú Tràmits i Gestions La Massana en un clic Turisme Punt 400 Esplai
Nova zona d'aparcament a l'entrada del Parc Natural del Comapedrosa
Dilluns, 17 de juliol

A partir d’ara, l’entrada al Parc Natural del Comapedrosa compta amb una nova zona d’aparcament, amb una capacitat per a una trentena de places.

El temps màxim d’estacionament permès serà de tres dies, ja que el Pla Rector del Parc estipula aquest termini com a límit per pernoctar als refugis. Qui vulgui fer una excursió de més durada, per anar més enllà dels límits del parc massanenc, podrà estacionar a l’aparcament situat just a l’entrada del dic, on també hi ha la caseta d’informació del Parc Natural del Comapedrosa.

Aquesta zona està concebuda per donar un millor servei als excursionistes i es tancarà durant la temporada d’hivern. El projecte forma part de pla d’accions del Comú de la Massana, davant la necessitat d’oferir un espai a peu del parc i també per respondre les demandes dels veïns, ja que aquesta zona estava força col·lapsada de vehicles.

Un dels primers en entrar al nou aparcament ha estat Thierry Serres, un turista parisenc que fa cinquanta-dos anys que estiueja a Arinsal i que ha pujat al Comapedrosa infinitat de vegades. El cònsol major li ha lliurat com a regal un llibre sobre el parc natural.
L’adequació de la zona per convertir-la en aparcament ha tingut un cost de 8.500 euros


<< tornar
 
 
Comú de la Massana
Av. Sant Antoni, 29  AD400 La Massana
Tel +376 736 900