rss

Comú de la Massana - Principat d'Andorra
 
  Descobreix la Massana El Comú Tràmits i Gestions La Massana en un clic Turisme Punt 400 Esplai
Andoflora tanca la 24a edició amb gran afluència de públic
L’estrena el ball Llamp de Flors, amb l’Esbart Valls del Nord i la Grossband, ha tingut molt bona acceptació
Diumenge, 21 de maig

La 24a edició d’Andoflora ha posat el punt final amb l’entrega de premis del concurs d’instal·lacions urbanes, que ha guanyat Lo Florista, per la seva creació artística a la parada d’autobús de davant el comú. Les quatre obres concursants han servit per traslladar més enllà de la plaça de les Fontetes l’ambient d’Andoflora i també per mostrar la gran professionalitat dels floristes del país.
El bon temps ha afavorit el mercat de la planta i la flor, que ha registrat una alta afluència durant tot el cap de setmana, cosa que ha beneficiat els vint-i-cinc estands participants.
Tot i que el públic ha estat constant, els moments àlgids han estat dissabte a la tarda i diumenge al migdia.
Totes les propostes culturals i lúdiques han tingut una bona acceptació però una de les que ha atret més públic ha estat la presentació del ball creat especialment per Andoflora, Llamp de Flors, un tema composat per Jordi Barceló, amb coreografia de l’Esbart Valls del Nord i interpretació musical a càrrec de la Grossband. La dansa evoca l’entrada a la primavera, amb el procés de pol·linització i la transformació de la natura.
La plaça de les Fontetes també es va quedar petita amb l’exhibició dels Castellers d’Andorra, que van estar acompanyats pels Torraires de Montblanc.
“El balanç és molt positiu tant pel que fa a l’afluència de visitants com pel que fa a les activitats programades per a tot tipus de públic”, ha assegurat la consellera Jael Pozo.
Entre les propostes més divertides hi ha hagut el Surf Flower Power, que ha permès provar les sensacions a sobre una taula de surf. També hi ha hagut tallers per a tots els públics, des de manicura flower power a l’art de les mandales o de planter.
Els comerços de la Massana també s’han engalanat per Andoflora. La mereixedora del primer premi ha estat la boutique Cathyan, que ha jugat amb elements naturals i característics del flower power.
També hi ha hagut la part solidaria, amb el concurs i venda de melmelades d’ACELMA, que ha recaptat cinc-cents euros en benefici d’Assanca.
Després de l’èxit d’aquesta edició, el Comú de la Massana ja comença a treballar amb les idees per l’any que ve, en què Andoflora complirà el quart de segle.

<< tornar
 
 
Comú de la Massana
Av. Sant Antoni, 29  AD400 La Massana
Tel +376 736 900