rss

Comú de la Massana - Principat d'Andorra
 
  Descobreix la Massana El Comú Tràmits i Gestions La Massana en un clic Turisme Punt 400 Esplai
Tret de sortida a Andoflora 2017
La 24a edició compta amb vint-i-cinc estands i més d’una vintena d’activitats culturals i lúdiques
Divendres, 19 de maig

El tradicional tall de cinta ha marcat l’inici de la 24a edició d’Andoflora, que durant tres dies oferirà una gran varietat de propostes, des de tallers a exhibicions i concerts.
Durant la jornada inaugural, amb la presència de diverses autoritats parroquials i nacionals, hi ha hagut un tast de canapès florals i l’actuació dels joves ballarins de Trinity Company, que han preparat una coreografia per a la l’ocasió. A la tarda hi haurà manicura creativa amb temàtica flower power, taller infantil de planter, un espectacle de carrer i el concert del grup Pali.
Totes les propostes estan pensades perquè el públic es pugui divertir mentre recorre el mercat, en el qual hi participen vint-i-cinc expositors de jardineria, decoració, artesania i productes naturals.
Una de les novetats d’enguany és la presentació del ball d’Andoflora, que s’ha batejat amb el nom de Llamp de Flors (diumenge, 11,45 h a les Fontetes. La música la posarà la Grossband i la coreografia anirà a càrrec de l’Esbart Valls del Nord. La coreografia estarà carregada de sorpreses, amb molts elements divertits, igual que altres propostes d’aquesta edició, amb el flower power com a protagonista. Una de les activitats més atractives serà el Surf flower power, que permetrà experimentar les sensacions que es tenen a sobre una taula de surf, gràcies a la participació de l’Andorra Surf Camp.
També cal destacar el concurs de creacions artístiques florals. Quatre floristeries del país han decorat quatre espais de la parròquia: el camí de les escoles, la parada de bus de davant del comú, la plaça del Pi i l’entrada de les Fontetes. El públic podrà votar la millor intervenció.
Entre les actuacions programades cal destacar l’exhibició dels Castellers d’Andorra, acompanyats dels Torraires de Montblanc i l’espectacle de l’ENA, “Mare, vull ser mag”.
D’altra banda, la Coral les Orenetes ha triat Andoflora per fer el seu primer concert en solitari. Serà dissabte, a les 20 h, a l’església parroquial, amb un repertori molt popular, que va des de “La paloma”, d’Iradier y Salaverri fins al “Cant de l’enyor” de Lluís Llach.
L’Associació de Comerciants i Empresaris de la Massana, ACELMA, també participa a Andoflora amb un concurs de melmelades. Els participants poden portar diversos pots de les seves melmelades a l’Oficina de Turisme de la Massana. Un pot servirà per fer la degustació del concurs i els altres es posaran a la venda per col·laborar amb Assandca.
<< tornar
 
 
Comú de la Massana
Av. Sant Antoni, 29  AD400 La Massana
Tel +376 736 900