rss

Comú de la Massana - Principat d'Andorra
 
  Descobreix la Massana El Comú Tràmits i Gestions La Massana en un clic Turisme Punt 400 Esplai
Andoflora inaugura divendres la 26a edició
Hi haurà divuit estands, espectacles de carrer i tallers sobre les flors i les lletres
Dilluns, 13 de maig


Des de fa uns dies, l’equip de jardineria de la Massana ja treballa en l’embelliment floral de la parròquia, com ha remarcat la consellera Natàlia Cusnir en la presentació d’Andoflora, la fira de referència durant la primavera. Cusnir ha remarcat la capacitat de renovació d’aquest esdeveniment, que enguany celebra el seu 26è aniversari amb un programa centrat en les lletres i la cal·ligrafia.
Aquest divendres, 17 de maig, es farà l’acte inaugural, a les 12 h, amb els parlaments i amb una coreografia de Líquid Dansa, que serà un homenatge a Joan Brossa i a la seva poesia visual. Com ha avançat una de les ballarines, Marta Moran –que actuarà juntament amb Mònica Vega i Pere Vilarrubla-, l’espectacle estarà centrat en la forma de les lletres.
Durant la jornada inaugural també es podrà veure el treball dels alumnes dels centres escolars de la Massana, que hauran confeccionat l’Alfabet d’Andoflora. La directora de Cultura, Montse Checa, ha explicat que a banda dels tallers tradicionals, com el de planter, hi haurà moltes activitats sobre la descoberta de les lletres i les flors, com tatuatges amb henna, cal·ligrafia japonesa o un taller de lettering, a càrrec de Rosa Mujal, directora de la Capsa, que anima al públic de totes les edats a provar aquest art de dibuixar lletres, amb molts motius florals.
Participen en aquesta 26a edició d’Andolfora divuit estands: Ser de Luz (artesania en vidre), Arco Iris (teràpies naturals), E-Naturam (floristeria), Aquanova (floristeria), Tot Natura (garden), lo Florista (floristeria), natturais (floristeria), Gravats maite (artesania), Pocions de lluna nova (cosmètica natural), Fruits secs Francesca, Olorand (olis essencials), Iuca (jardineria), Fred Oh! (gastronomia), Marta draps (artesania tèxtil), Mr. Bricolagia (material jardineria), Més que flors (complements), Emma Regada (joieria i escultura) i Food truck (productes artesanals).
A més, les floristeries Aquanova, Tot Natura, Lo Florista, Natturais i Artioflor participen al 3r Concurs de Decoracions Urbanes, que consisteix en realitzar creacions artístiques florals en diversos punts de la parròquia. Les decoracions estaran instal·lades abans de la inauguració i tothom podrà votar la que més li agradi.
D’altra banda, diversos restaurants del centre de la Massana s’involucren amb la fira oferint tastes i menús especials.
Andolfora continua comptant amb la part més tradicional, amb la col·laboració d’entitats, com l’actuació dels Castellers d’Andorra i de les Valls del Nord o la cantada de la Coral sant Antoni i el ball en línia de la Gent Gran.

<< tornar
 
 
Comú de la Massana
Av. Sant Antoni, 29  AD400 La Massana
Tel +376 736 900