rss

Comú de la Massana - Principat d'Andorra
 
  Descobreix la Massana El Comú Tràmits i Gestions La Massana en un clic Turisme Punt 400 Esplai
L’onzena edició de la Massana Fogons arranca l’1 d’octubre
Tretze restaurants participen en les jornades de cuina de tardor
Dimarts, 25 d'octubre

La Massana Fogons, les jornades de cuina de tardor promogudes pel Departament de Dinamització Turística i Comercial del Comú de la Massana, arriba a la seva onzena edició, amb la participació de tretze restaurants de la Massana. Es tracta d’una bona oportunitat per conèixer la cuina d’alta muntanya, que combina les receptes més tradicionals amb el toc creatiu de cada cuiner. La característica principal de les jornades és que els protagonistes són els productes de tardor: bolets, carbasses, moniatos, figues, pomes, magrana, trumfes... En el tríptic que inclou tots els menús s’han marcat tots aquests aliments de tardor per tal de donar a conèixer la riquesa i varietat de verdures i fruites d’aquesta època de l’any. L’abundància de bolets que hi ha enguany als boscos converteix aquest producte en un dels elements estrella dels menús, amb propostes tan suggeridores com Bolets arrebossats amb allioli verd, crema de ceps amb avellana, saltat de rossinyols amb encenalls de foie o Rissoto de rossinyols amb cues de gambes.
Els restaurants participants són: Borda Eulari, la Torrada, Molí dels Fanals, Émo Hotel Palomé, Abba Xalet Suites Hotel, l’Hort de Casa, Angelo, Cal Silvino, Hostal Palanques, la Borda Secreta, la Borda de l’Avi Borda Raubert i Xalet Hotel Montané. Els preus dels menús oscil·len entre els 24 i els 35 euros i tots inclouen un primer i un segon, amb diverses opcions, i unes postres.
Pels restauradors, La Massana Fogons representa una bona acció per promocionar els seus establiments i oferir un al·licient als seus clients en l’època anterior a la temporada d’esquí.
El bolet és el producte més típic de la tardor i amb aquestes jornades es pretén donar a conèixer curiositats del món dels bolets i també sortides de camp per aprendre a reconèixer les diferents varietats.
Les jornades gastronòmiques la Massana Fogons tindran lloc de l’1 al 31 d’octubre. Els menús es poden consultar a la pàgina www.lamassana.ad.
Recordem que la Massana Fogons va néixer a partir del Pla de Reactivació del Comerç i el Turisme i que en aquests moments s’està treballant en un nou pla.

 
 
<< tornar
 
 
Comú de la Massana
Av. Sant Antoni, 29  AD400 La Massana
Tel +376 736 900