rss

Comú de la Massana - Principat d'Andorra
 
  Descobreix la Massana El Comú Tràmits i Gestions La Massana en un clic Turisme Punt 400 Esplai
La Massana Còmic enceta nova dècada potenciant la vessant més participativa
L’ARCA anuncia canvis estètics en la imatge del saló, que s’inaugura el 21 d’abril a les sales de la Closeta
Dimarts, 11 d'abril
La 21a edició de la Massana Còmic obrirà les portes divendres 21 d’abril i s’allargarà fins diumenge, 23 d’abril, aprofitant de ple la diada de Sant Jordi. El president de l’ARCA, Joan Pieras, ha remarcat les bones dates del saló d’enguany, que torna a comptar amb dibuixants de primera fila, com Natacha Bustos, Manel Fontdevila, Belén Ortega, Juan Luis Landa o Joan Mundet, encarregat de dibuixar el cartell d’aquesta edició. “Celebrem el primer any de la nova era del saló amb sorpreses, com el canvi d’imatge, que encara no volem rebel·lar”, ha explicat Pieras, molt satisfet amb la qualitat dels participants i també amb l’exposició temàtica sobre la mítica revista el TBO, que compleix 100 anys. Aquesta mostra s’ha organitzat conjuntament amb la Societat Andorrana de Ciències, que també oferirà una conferència. I a més, també participa en el saló l’expert en humor gràfic Jordi Manzanares.
“Tindrem un aperitiu, abans que el saló obri portes, ja que demà inaugurem l’exposició Sax Inspiration, amb col·laboració amb l’Ambaixada de Bèlgica a Espanya i l’Andorra Sax Festival. Un toc musical a aquesta 21 edició”, ha explicat la consellera de Cultura, Jael Pozo.
Per la part gràfica, la Massana Còmic també comptarà amb la presència dels il·lustradors Xavi Casals, Àlex Fuentes, Maria Pizarro i Marcial Toledano. Cal destacar la presència de la jove artista andorrana Carol Garrido, que ja compta amb una extensa trajectòria com a il·lustradora i dissenyadora gràfica. Garrido ha estat la responsable del videoclip del grup Persefone.
Una part destacada del saló l’ocuparan guionistes i escriptors de primer nivell, com Raule, Damián Campanario, José Robledo o els andorrans David Arrabal o Txema-Díaz Torrent.
Participarà activament en el saló l’associació Frikis d’Andorrra, que organitzarà una divertida gimcana i un concurs de cosplay.
A més, hi haurà un espai per als alumnes de l’Escola Andorrana de la Massana, que exposaran els seus treballs de fotocòmic.
Com sempre els visitants podran gaudir de les exposicions i activitats i també del contacte directe amb els autors, que signaran exemplars dissabte a la tarda.
Trobareu tota la informació a www.lamassanacomic.ad


 
 
<< tornar
 
 
Comú de la Massana
Av. Sant Antoni, 29  AD400 La Massana
Tel +376 736 900