rss

Comú de la Massana - Principat d'Andorra
 
  Descobreix la Massana El Comú Tràmits i Gestions La Massana en un clic Turisme Punt 400 Esplai
Disset parades a la 1a edició del VideSport, el mercat de roba i material esportiu de segona mà de la Massana
29 i 30 de novembre, a la Closeta

El VideSport ha nascut amb la mateixa filosofia que el Vide Dressing, és a dir, fomentar la reutilització dels productes. I el punt de partida també ha estat el mateix: la demanda ciutadana. Així ho ha explicat el conseller de Turisme, Comerç i Dinamització, Sergi Balielles, a la presentació de la 1a edició d’aquest nou mercat de segona mà. “Al Vide Dressing vam veure que tenien molt bona sortida les peces esportives i els mateixos paradistes ens van demanar fer un mercat específic. Ens ho prenem com una prova pilot, a veure com funciona”, assegura el conseller massanenc.
S’han triat aquestes dates, ja que coincideix amb l’inici de la temporada d’hivern. Tot i això, el VideSport és un mercat de segona mà de tot tipus d’esports. Hi haurà des de roba de ioga o arts marcials a material d’esquí, submarinisme, escalada o patinatge.
També hi haurà samarretes i altres articles del Bàsquet Club Morabanc Andorra que ha decidit sumar-se a la iniciativa dins la seva línia de col·laborar amb les iniciatives que es porten a terme al país. “Els club esportius generen molta roba que al final no saben que fer-ne. Portarem peces molt bones a preu de ganga”, afirma el responsable de comunicació del club, Gabriel Fernández, que ha remarcat que tota la recaptació serà per Unicef Andorra. A més, el club sortejarà deu entrades dobles per partit del mateix dissabte entre els clients del VideSport.
Aquesta primera edició s’ha limitat a una de les sales de la Closeta. En total hi haurà disset parades del les quals, a banda de la del Morabanc, també n’hi haurà una altra amb finalitat solidària. Es tracta de Cooperand, que destinarà els beneficis a un projecte a Burkina Faso.
Els horaris del mercat seran: divendres, 29 de novembre, de 17 a 20 h i dissabte, 30 de novembre, de 10 a 20 h. En funció dels resultats, les dates i horaris s’adaptaran en la pròxima edició.

 
<< tornar
 
 
Comú de la Massana
Av. Sant Antoni, 29  AD400 La Massana
Tel +376 736 900