rss

Comú de la Massana - Principat d'Andorra
 
  Descobreix la Massana El Comú Tràmits i Gestions La Massana en un clic Turisme Punt 400 Esplai
L’edició tardor del Vide Dressing tindrà quaranta parades
El mercat de segona mà de moda i complements es farà el 7 i 8 d’octubre a la Closeta
Dimecres, 20 de setembre

Millor qualitat i més oferta. Això és el que es trobaran els visitants de la quarta edició del Vide Dressing, que enguany dobla el nombre d’expositors.
“L’elevada demanda ha produït que introduíssim alguns canvis, com l’ampliació de l’espai del mercat, que ocuparà les dues sales de la Closeta i el hall”, ha explicat el conseller de Turisme, Comerç i Dinamització, Sergi Balielles, que assegura que el Vide Dressing ja s’ha consolidat gràcies a les ganes i la bona feina de les participants.
El mercat de moda i complements de segona mà de la Massana va néixer amb filosofia d’oferir un espai de venda coincidint amb les dues èpoques de canvi d’armaris. La proposta va sorgir de dues noies que van presentar la idea al comú, que la va tirar endavant ja que s’ajustava amb els criteris de consum responsable i de reutilització dels productes, a més de ser un element dinamitzador de la parròquia, ja que porta força visitants. A més, l’acció està en la línia dels objectius del Pla de Reactivació del Turisme i el Comerç de la Massana.
L’assessora d’imatge que col·labora amb el Vide Dressing, Mercè Miguel, ha afirmat que “hem estat revisant els productes que s’exposaran i podem assegurar que hi ha articles molt interessant, de molta qualitat i pràcticament nous”.
En l’anterior edició ja es van introduir diverses novetats, com l’ampliació a dues jornades o la millora de l’estètica, que continuen en aquesta ocasió. Aquesta mateixa tarda, a les 19.30 h, les paradistes rebran un curset d’aparadorisme perquè puguin oferir els seus productes ben classificats i presentats.
Una altra novetat és el concurs obert a tothom per votar al millor estand. Tant la parada més votada com la butlleta guanyadora del sorteig s’enduran premis.
El mobiliari del Vide Dressing, cedit per Carisma, tornarà a estar a la venda. Cal dir que, a iniciativa de les paradistes, la meitat del preu de la inscripció serà per a l’entitat benèfica.
També col·labora amb el mercat Pic Negre, cedint maniquins.
El Vide Dressing serà dissabte, 7 d’octubre, d’11 a 20 h, i diumenge, 8 d’octubre, d’11 a 14 h.
Al hastag #videdressinglamassana es podran veure imatges dels productes que estaran a la venda i també del desenvolupament del mercat.
 
<< tornar
 
 
Comú de la Massana
Av. Sant Antoni, 29  AD400 La Massana
Tel +376 736 900