rss

Comú de la Massana - Principat d'Andorra
 
  Descobreix la Massana El Comú Tràmits i Gestions La Massana en un clic Turisme Punt 400 Esplai
L'edició primavera del Vide Dressing tindrà lloc del 13 al 15 d'abril
Les preinscripcions per sol·licitar un estand estaran obertes durant la primera quinzena de març
Dimarts, 27 de febrer

El mercat de moda i complements de segona mà de la Massana, el Vide Dressing, ha organitzat l’edició primavera, a petició dels participants i dels clients de la fira. Per tant, la Massana comptarà amb dos mercats, coincidint amb les dues èpoques de l’any en què es fa canvi d’armaris.
El Vide Dressing tindrà lloc del 13 al 15 d’abril a les sales de la Closeta. Una de les novetats és l’ampliació de dates, ja que s’afegeix la tarda del divendres.
El màxim de parades previstes és de quaranta. Les preinscripcions es poden fer de l’1 al 15 de març a turisme@comumassana.ad. Cal incloure les dades personals i de contacte, a més d’alguna fotografia dels productes que es volen posar a la venda. Es pot sol·licitar més informació al telèfon 835693.
La roba i complements exposats han d’estar en perfecte estat de conservació. A més, les paradistes es comprometen a participar a una reunió informativa sobre aspectes relacionats al muntatge del mercat, l’exposició dels productes, etc.
En la passada edició es va treballar en la millora de la imatge del mercat, per tal d’homogeneitzar els estands i fer-los atractius.
A principis d’abril es farà la presentació pública de l’edició primavera del mercat.
 
<< tornar
 
 
Comú de la Massana
Av. Sant Antoni, 29  AD400 La Massana
Tel +376 736 900