rss

Comú de la Massana - Principat d'Andorra
 
  Descobreix la Massana El Comú Tràmits i Gestions La Massana en un clic Turisme Punt 400 Esplai
Tret de sortida al Tast Music, una fusió de gastronomia i música
Cada dijous del mes de maig, sopars i concert temàtics als restaurants de la Massana
Dimarts, 2 de maig del 2017

El cicle batejat amb el nom de Tast Music ha nascut amb la voluntat de fusionar la gastronomia i la música. “Es traca d’unir cultures, ja que volem que qui vingui tingui una gran experiència gastronòmica i musical, tematitzada en un ambient concret. Es a dir, els restaurants han creat un menú específic que a cada vetllada temàtica i la música també anirà en consonància amb la proposta escollida”. Seran quatre nits temàtiques. La primera, el Menú Cubà, aquest dijous, a les 21.30 h, amb el trio Pali, que fusiona diferents estils musicals, des del flamenc al jazz i la música llatina. El restaurant la Borda Secreta –que ja té compta amb una quinzena de reserves- ha preparat un menú especial, fora de la seva carta, amb plats cubans tan típics com la “ropa vieja”. Segons ha explicat el saxofonista del grup Pali, David Amat, el concert constarà de dues parts: el primer, sense percussió, més tranquil, per adequar-lo millor a l’hora de sopar. I la segona part, més moguda, per poder ballar i fer una copa.
La programació musical ha anat a càrrec de Juli Barrero, que ha explicat que “volem dedicar aquest cicle de miniconcerts a Pere Tàpies perquè simbolitza millor que ningú el binomi música-gastronomia”.
Les altres tres propostes seran: Nit Clàssica, al Molí dels fanals, amb el duet A Dos Violins (11 de maig); Nit Flower Power, al Versió Original, amb Melody Nelson (18 de maig); i Nit de la Gauche Divine, al Racó dels Amics, amb Espinguet i Primmirat (25 de maig).
Barrero ha destacat que tant els menús com les propostes musicals seran únics i irrepetibles, ja que han estat concebuts per aquest cicle.
D’altra banda, les persones que assisteixin al sopar caracteritzades amb la temàtica de la sessió tindran una sorpresa.
La consellera Jael Pozo ha explicat que es tracta d’una prova pilot per posar en valor els restaurants de la Massana i per donar a conèixer el bon nivell dels grups del país.
Aquesta nova acció s’emmarca en el Pla de reactivació del comerç i el turisme, que pretén continuar oferint noves iniciatives per potenciar els establiments de la parròquia amb accions que aportin un valor afegit, en aquest cas, la vessant musical i cultural.
 
<< tornar
 
 
Comú de la Massana
Av. Sant Antoni, 29  AD400 La Massana
Tel +376 736 900