rss

Comú de la Massana - Principat d'Andorra
 
  Descobreix la Massana El Comú Tràmits i Gestions La Massana en un clic Turisme Punt 400 Esplai
La SkyRace Comapedrosa i el KV Arinsal a l’èlit mundial de l’Skyrunning
La Sky Race Comapedrosa torna al calendari de la Copa del Món i s’amplia amb el Youth World Championship en les modalitats KV i SKY
Dimarts, 20 de desembre

SKY RACE COMAPEDROSA/ 19-12-16

La SkyRace Comapedrosa del 2017 promet ser un festival de l’Skyrunning, ja que una altra vegada comptarà amb la participació dels millors corredors del moment i amb la novetat de la participació de les millors joves promeses que es disputaran el Youth World Championship.

El divendres 28 de juliol del 2017 s’estrenarà el KV Arinsal. El diumenge 30 es disputarà la Sky Race Comapedrosa que seguirà sent una prova de la Copa del Món i, a més, Arinsal serà la seu del Youth World Championship.

La solidesa organitzativa de la candidatura formada pel Comú de La Massana, la FAM (Federació Andorrana de Muntanyisme), l'impressionant paisatge de les valls del Comapedrosa i la proximitat dels serveis d'Andorra han fet que la ISF (International Skyrunning Federation) es decantés per Andorra com a seu per acollir el Youth World Championship.

El Youth World Championship es disputarà en les dues modalitats, SKY i KV. A la modalitat SKY, els joves coincidiran amb les altres categories a la Sky Race Comapedrosa i a la Sky Race Arinsal. A aquesta darrera modalitat, competirà la categoria Youth A, de 16 i 17 anys, i a la Sky Race Comapedrosa ho faran les categories Youth B i Sub 23, de 18-20 anys i de 21-23, respectivament.

La prova consta de duess llargues pujades en un terreny molt tècnic d’alta muntanya. La primera pujada és fins els 2.600 metres d’altitud i la segona té com a cirereta el sostre d’Andorra, el Comapedrosa, amb els seus 2.972 metres. Serà l’entorn ideal per viure tota l’essència de l’Skyrunning amb bellíssimes panoràmiques del Parc natural de les Valls del Comapedrosa i uns paisatges espectaculars.

El programa de la prova es completarà amb la SkyRace Arinsal, que portarà a l’alta muntanya a tots aquells que vulguin iniciar-se a l’Skyrunning.

La SkyRace Comapedrosa tornarà a situar la Massana i Andorra com a capital mundial de l’esport de muntanya, un país que es consagra organitzant els esdeveniments esportius de major impacte internacional.

 
<< tornar
 
 
Comú de la Massana
Av. Sant Antoni, 29  AD400 La Massana
Tel +376 736 900