rss

Comú de la Massana - Principat d'Andorra
 
  Descobreix la Massana El Comú Tràmits i Gestions La Massana en un clic Turisme Punt 400 Esplai
Servei d’Esplai a l’escola andorrana de la Massana
Una quarantena de nens es veuran beneficiats pel canvi
Dimecres, 1 de març del 2017

A partir del setembre, els alumnes de l’escola andorrana que són usuaris del servei d’Esplai de matins (de 7.30 a 9 h) s’estalviaran un trajecte. I és que el Comú de la Massana ha arribat a un acord amb la direcció del centre perquè el servei es pugui fer en una aula de l’escola. Per tant, els monitors del comú es traslladaran fins a la nova ubicació per tenir cura dels infants fins que comença l’horari lectiu.
El director de l’escola andorrana de la Massana, Gregori Gutiérrez, va ser qui va proposar aquest canvi al departament d’Educació, Joventut i Esports del comú, que va acollir favorablement la idea. “Tant l’escola com el comú volem el millor per als infants i hem vist que amb el canvi de d’ubicació es guanyarà en comoditat, ja que els pares poden deixar els seus fills directament a l’escola, a partir de dos quarts de vuit”, explica la consellera Natàlia Cusnir. “Es tracta d’evitar desplaçaments, sobretot en dies complicats de pluja i neu”, ha afegit el director del centre.
S’espera que es beneficiïn d’aquesta millora una quarantena d'infants, tot i que la xifra podria ser més alta, si les famílies consideren que el canvi és pràctic per a les seves rutines diàries.
Les instal·lacions de l'esplai continuaran acollint els nens de l'escola francesa. En aquest cas, no hi ha tanta distància fins al seu centre escolar. I també continuaran els que han d'agafar el bus escolar per desplaçar-se a altres centres.
La presentació s’ha fet avui, aprofitant que a partir de la setmana que ve l’escola andorrana de la Massana farà jornades de portes obertes per donar a conèixer el centre.
Les inscripcions per a l’esplai per al pròxim curs s’obriran al juny.
 
 
<< tornar
 
 
Comú de la Massana
Av. Sant Antoni, 29  AD400 La Massana
Tel +376 736 900