rss

Comú de la Massana - Principat d'Andorra
 
  Descobreix la Massana El Comú Tràmits i Gestions La Massana en un clic Turisme Punt 400 Esplai
Torneig de Wii al Punt 400
Ordino i la Massana organitzen diverses activitats conjuntes per als joves durant la Pasqua
Dilluns, 19 de març

Durant aquestes dues setmanes, els joves de les Valls del Nord, a partir dels 12 anys, tenen diverses opcions de divertir-se i aprendre coses noves.
Com expliquen els consellers d’Educació de les dues parròquies, aquesta programació està pensada perquè els joves de les dues parròquies interactuïn i aprofitin les vacances participant en activitats de lleure.
La primera proposta és un torneig de WII que es disputarà el 26 de març, a les 16 h, al Punt 400 de la Massana. Tot i que l’activitat és gratuïta cal fer la inscripció prèvia, per poder organitzar la competició.
Per aquesta setmana també s’ha programat dos tallers: un de xapes (28 de març, al Punt 400) i un altre, aquest intergeneracional per a joves i gent gran, de mones de Pasqua (29 de març, a la casa Pairal d’Ordino).
D’altra banda, els joves també poden participar en dues sortides: la primera, per jugar a bitlles (27 de març, al Bowling Lounge Andorra) i la segona, al 360º Extrem (29 de març).
Finalment, l’oferta es completa amb la tarda de cinema, el darrer dia de vacances (dimarts, 4 d’abril als Cinemes Illa Carlemany).
Per a més informació i inscripcions els interessats es poden adreçar tant al Punt d’Informació Juvenil d’Ordino com al Punt 400 de la Massana.
 
 
<< tornar
 
 
Comú de la Massana
Av. Sant Antoni, 29  AD400 La Massana
Tel +376 736 900