rss

Comú de la Massana - Principat d'Andorra
 
  Descobreix la Massana El Comú Tràmits i Gestions La Massana en un clic Turisme Punt 400 Esplai
La Massana tindrà un nou equipament esportiu al 2018
El projecte de la Federació Andorrana de Futbol inclou un camp de mides reglamentàries a més d’un pavelló de futbol sala amb zona de serveis
Dilluns, 6 de febrer

El terreny de la nova zona esportiva és de 17.000 m2, dels quals 13.000 s’utilitzaran per a la construcció del camp i del pavelló i els altres 4.000 es mantindran com a zona de bosc.
El camp de futbol tindrà les mides reglamentàries (105x68) i per tant, a més dels entrenaments també s’hi podran jugar partits, tant de lliga com internacionals. Una de les particularitats serà la superfície calefactada, sobre la qual s’instal·larà la gespa artificial. La graderia donarà cabuda a uns 500 espectadors.
Al sota del camp, s’hi construiran els vestidors i l’aparcament. I just al costat hi haurà un pavelló amb una pista de futbol sala, que com ha anunciat el secretari de la Federació Andorrana de Futbol, Tomàs Gea, també es preveu que pugui ser utilitzada per a la pràctica d’altres esports. També hi haurà altres espais com un petit gimnàs i una zona de bar-restaurant. La coberta de l'edifici s'aprofitarà per instal·lar un altre camp de futbol 7 a l'aire lliure, per aprofitar al màxim l'espai.
El finançament d’aquesta nova zona esportiva, que tindrà un cost aproximat d’uns 3 milions d’euros, es realitzarà a través d’organismes internacionals, com la UEFA o la FIFA.
La previsió, segons Gea, és que les obres puguin començar aquesta mateixa primavera i el nou equipament es pugui inaugurar d’aquí un any. Gea ha remarcat que les instal·lacions quedaran molt ben integrades a l’entorn. El cònsol major, David Baró, ha destacat la bona accessibilitat i les facilitats de connexió, ja que s’hi pot arribar amb transport públic. El cònsol major ha felicitat a la Federació per aquest gran projecte i també ha agraït la seva col·laboració amb el comú de la Massana.
L’equipament estarà ubicat a la carretera general 3, coneguda com la zona de la bòbila, una mica més amunt del Prat del Colat.
Per Baró, aquest projecte és de gran importància a la parròquia, ja que cobrirà la mancança de zones esportives. “Ara treballarem en un conveni entre el Comú de la Massana i la Federació, per tal que les noves instal·lacions tinguin un ús per part dels massanencs”, ha explicat el cònsol major. Gea ha assegurat que “es buscaran sinèrgies per a la màxima utilització de l’equipament i per a la seva millor amortització”. La idea és que es pugui utilitzar per als esport d’estiu, l’esplai, els joves i els clubs esportius.
La Federació ha llogat el terreny a un particular per un termini de 20 anys renovables.
 
<< tornar
 
 
Comú de la Massana
Av. Sant Antoni, 29  AD400 La Massana
Tel +376 736 900