rss

Comú de la Massana - Principat d'Andorra
 
  Descobreix la Massana El Comú Tràmits i Gestions La Massana en un clic Turisme Punt 400 Esplai
Sant Julià i la Massana amplien el cicle Nascuts per Llegir
Obertes les inscripcions a les biblioteques de les dues parròquies
Dimecres, 11 de setembre

Les sinèrgies entre comuns serveixen per millorar i ampliar l’oferta cultural, com ha explicat la consellera massanenca, Jael Pozo, en aquesta nova edició del cicle Nascuts per Llegir. Es tracta del segon cicle conjunt que organitzen Sant Julià de Lòria i la Massana. Després del gran èxit de la primera temporada conjunta –que va tenir lloc de febrer a juny- ara arrenca la segona part, amb set sessions, una més que l’anterior.
El conseller lauredià, Josep Lluís Donsión, ha destacat la importància d’oferir activitats en la franja d’edat que va dels zero als tres anys, ja que cal tenir en compte que els pares no sempre tenen disponibilitat horària. Per això el Nascuts per Llegir es fa els dissabtes al matí, alternant les biblioteques de les dues parròquies, cosa que permet que sigui una activitat ideal per fomentar la relació entre pares i fills.
El tret de sortida serà el 21 de setembre, a la Biblioteca Comunal Antoni Morell de la Massana, amb un proposta a càrrec d’una companyia del país, Sonadons, formada per Miriam Manubens i Anahí Pinoargotti, que oferiran un taller de música, en què es jugarà amb els ritmes, els sons i els moviments. El cicle continuarà a Casa Comuna de Sant Julià de Lòria amb “Contes al Castell”, un conjunt de rondalles a càrrec de La minúscula (28 de setembre). Excepcionalment, i amb motiu de la Vila Medieval, al dia següent s’ha programat, en diumenge, la sessió “Anem a Caçar un orc”, amb Olga Cercós, que explicarà una història fantàstica d’aventures. La mateixa narradora presentarà “El Circ ha arribat”, amb els animals com a protagonistes (19 d’octubre). La següent proposta anirà a càrrec de Montse Dulcet, que portarà “Rebel·lió a la cuina” (26 d’octubre). El cicle es tancarà amb “Contes que respiren calma”, de nou, amb Olga Cercós (13 de novembre) i “La medusa perduda”, amb Eva Gonzàlez (30 de novembre).
Els bibliotecaris de Sant Julià de Lòria i la Massana, Beth Gil i Xavi Àlvarez, han recordat que aquesta activitat va néixer per introduir els infants al món dels llibres però també perquè es familiaritzin amb les biblioteques des de ben petits.
També destaquen que les places són limitades i cal reserva prèvia a qualsevol de les dues biblioteques. Les inscripcions es poden fer des d’avui mateix.

 
 
<< tornar
 
 
Comú de la Massana
Av. Sant Antoni, 29  AD400 La Massana
Tel +376 736 900