rss

Comú de la Massana - Principat d'Andorra
 
  Descobreix la Massana El Comú Tràmits i Gestions La Massana en un clic Turisme Punt 400 Esplai
Nova àrea de repòs al camí Ral
Treball de restauració ambiental del CVN al costat de les Moles d’Anyós
Dimecres, 4 d'octubre del 2017

El camí Ral de la Massana –que forma part de la ruta saludable dels Drets Humans- compta amb una nova àrea de repòs just al costat de les Moles d’Anyós. Els treballs han consistit en l'anivellament del terreny, la col·locació de travesses de fusta per la subjecció del dos nivells de terreny creats, l'aportació de terra vegetal, la plantació de diferents arbres i arbustos per embellir la zona i col·locació de dues taules amb bancs.
“Hem volgut portar a terme aquesta acció d’embelliment al costat de les moles, que són un punt d’interès patrimonial”, ha explicat el conseller de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, Sergi Gueimonde.
Aquesta intervenció formava part de les pràctiques del Cos de Voluntaris per la Natura, que ha participat en la neteja del talús i en la tala d’arbres per poder anivellar el terreny.
“Es tracta de poder fer pràctiques reals, que serveixin per aprendre a fer servir la moto-serra o a desbrossar una zona, i a més aportin un benefici a la parròquia”, explica Gueimonde.
Recordem que el CVN ha tirat enguany altres accions com l’enjardinament de la nova pèrgola de l’Escola Especialitzada Nostra Senyora de Meritxell, l’adequació d’un espai de la Gossera d’Andorra i diverses intervencions al Parc Natural del Comapedrosa.
El CVN –emmarcat des d’aquest curs al pla Focus 16-20 per a la millora de l’ocupabilitat dels joves de 16 a 20 anys- és possible gràcies a la implicació de diversos col·lectius, que subvencionen o col·laboren amb el projecte: Carisma, Bomosa, Assegurances Generals, Fundació Julià Reig, Creu Roja Andorrana, Andorra Telecom, Tot Natura, Natura Activa, Centre comercial Andorrà i Espai Art Natura.
 
<< tornar
 
 
Comú de la Massana
Av. Sant Antoni, 29  AD400 La Massana
Tel +376 736 900