rss

Comú de la Massana - Principat d'Andorra
 
  Descobreix la Massana El Comú Tràmits i Gestions La Massana en un clic Turisme Punt 400 Esplai
El Mercat de Nadal de la Massana tanca la desena edició amb un bon balanç
Gran acceptació de la caseta del Pare Noel, la zona gastronòmica i la resta de novetats
Diumenge, 10 de desembre

La desena edició del Mercat de Nadal de la Massana ha tancat les portes aquest vespre, després de deu dies carregats de propostes. La consellera de Cultura, Participació Ciutadana i Igualtat, Jael Pozo, s’ha mostrat molt satisfeta per la participació del públic a l’àmplia oferta cultural –com els concerts i espectacles itinerants- i també als tallers infantils, que han registrat fins a un centenar d’infants. Una de les propostes que ha tingut més èxit ha estat la caseta del Pare Noel, on els nens han pogut fer la seva carta personalitzada, escoltar contes i rebre la visita anticipada del Pare Noel. La pista de patinatge continua sent un gran reclam per al públic familiar i ha registrat més de sis-centes entrades.
Els dies de més afluència de públic han estat de dijous a dissabte, coincidint amb el Pont de la Puríssima. El punts àlgids han coincidit sobretot amb activitats com l’espectacle de dansa urbana de Trinity Company, el muntatge “Món titella”, el taller de l’Esbart Dansaire Valls del Nord, entre altres. Entre el públic s’ha registrat tant visitants locals com turistes i una dada destacada és que moltes persones han repetit visita més d’una jornada, ja que l’oferta ha estat diferent cada dia.
Pels vint-i-un estand participants el mercat, a banda de ser un punt de venda, també és un bon aparador dels seus establiments i per fer contactes per la campanya de Nadal, com explicava el gerent del restaurant de la Borda Secreta, que ha repartit molts litres de caldo calent entre els visitants. També ha participat en aquesta edició el restaurant Versió Original, que ha ofert vi calent per fer passar el fred.
Un altre dels estands que ha fet una valoració positiva és l’Aula Taller, un centre de formació per a joves de catorze a setze anys, que segons han explicat, enguany han registrat rècord de facturació. Amb els diners obtinguts s’autofinancen les sortides i activitats.
La redistribució de l’espai ha estat ben valorada tant pels expositors com pel públic, ja que s’ha instal·lat l’escenari al fons de la plaça per tal de poder seguir les actuacions des de qualsevol punt.
Recordem que el Mercat de Nadal va néixer fa deu anys a partir del Pla de Reactivació Comercial i Econòmica de la parròquia i després de deu anys ja s’ha convertit en un punt de trobada de referència coincidint amb l’inici de la temporada d’hivern.
<< tornar
 
 
Comú de la Massana
Av. Sant Antoni, 29  AD400 La Massana
Tel +376 736 900