rss

Comú de la Massana - Principat d'Andorra
 
  Descobreix la Massana El Comú Tràmits i Gestions La Massana en un clic Turisme Punt 400 Esplai
El Mercat de Nadal de la Massana celebra el desè aniversari
La caseta del Pare Noel, la zona gastronòmica i la redistribució dels espais són algunes de les novetats
Dilluns, 27 de novembre

L’encesa de la il·luminació nadalenca es farà coincidir amb la inauguració del Mercat de Nadal, que enguany compleix la desena edició. Serà aquest divendres, 1 de desembre, a les 18 h, a la plaça de les Fontetes. La jornada inaugural comptarà amb sorpreses i també amb els concerts de Think Twice Band i els Petits Cantors d’Andorra. Aquest serà el tret de sortida a deu dies de compres nadalenques -amb els vint-i-un estands- i amb la quarantena d’activitats de tot tipus, “ja que treballem per renovar continguts en cada edició”, afirma la directora de Cultura, Montse Checa.
El Mercat de Nadal va néixer a partir del Pla de Reactivació Comercial i Econòmica de la parròquia. “S’ha convertit en un element dinamitzador tant a nivell social com cultural, ja que és un punt de trobada amb moltes propostes culturals, que fan que el visitant pugui venir cada dia i es trobi amb una oferta diferent”, assegura la consellera de Cultura, Igualtat i Participació Ciutadana, Jael Pozo.
Una de les novetats destacades d’enguany és la nova caseta del Pare Noel. “Serà un espai molt acollidor, amb llar de foc, la butaca del Pare Noel i una ambientació amb elements nadalencs tant amb decoració interior com exterior”, explica Eva Ferradas, creadora d’aquest espai en el qual hi haurà contacontes, els nens podran tenir contacte directe amb el Pare Noel i també confeccionar la seva carta personalitzada.
En aquesta desena edició es modifiquen els espais per afavorir la visibilitat i permetre que l’escenari es pugui veure des de tots els punts de la plaça de les Fontetes. També es crea el nou espai gastronòmic on a banda de poder adquirir productes també hi s’oferirà de forma gratuïta vi calent i caldo calent.
Els vint-i-un estands participants en aquesta desena edició són: Belenes Verdejo, Creacions MK, el Pastador, Tot Natura, Coses de Casa, Creacions JC, Creperia Fred Oh!, El Chino, Departament d’Institucions Penitenciàries, Xurreria Santa Anna, Entre Línies, El Troc, Obrim-los Obrim-les, Arco Iris, Pumkin, Versió Original, la Borda Secreta, Seafarers, Com a Casa, Fet a Casa i Aula Taller. Justament, la directora de l’Aula Taller, Fany Díez, ha afirmat que “poder acabar el projecte d’aquest trimestre anant a un mercat real i vendre els productes és molt positiu per als joves del centre”.
A nivell de propostes culturals, cal remarcar que en aquesta desena edició es multipliquen les accions musicals i d’escena, posant l’escenari i la plaça al servei d’artistes del país. També s’ha programat un espectacle itinerant “La Princesse des Glaces”, que omplirà de màgia les Fontetes.
També continuarà la pista de patinatge, que és una de les propostes preferides dels infants.
El Mercat de Nadal de la Massana, concebut des de l’inici com un petit poblet amb casetes de fusta, estarà instal·lat a les Fontetes de l’1 al 10 de desembre.
Tota la programació a www.lamassana.ad.


 
<< tornar
 
 
Comú de la Massana
Av. Sant Antoni, 29  AD400 La Massana
Tel +376 736 900