rss

Comú de la Massana - Principat d'Andorra
 
  Descobreix la Massana El Comú Tràmits i Gestions La Massana en un clic Turisme Punt 400 Esplai
De l'1 al 31 d'octubre, 10a edició de les jornades de cuina de tardor La Massana Fogons
Dimecres, 27 de setembre

La Massana Fogons, les jornades de cuina de tardor promogudes pel Departament de Dinamització Turística i Comercial del Comú de la Massana, arriba a la seva desena edició, una xifra que demostra que ja està plenament consolidada, com ha apuntat el conseller de Turisme, Comerç i Dinamització, Sergi Balielles.
En aquesta edició –que tindrà lloc de l’1 al 31 d’octubre- hi participen setze restaurants, que presenten uns menús molt atractius i amb una bona relació qualitat-preu.
“La filosofia de les jornades és oferir plats elaborats amb productes de temporada i de bona qualitat, amb preus assequibles. Agraïm l’esforç dels restauradors per ajustar els preus i també pel nivell dels menús”, afirma Balielles.
Pels restauradors, La Massana Fogons representa una bona acció per promocionar els seus establiments i oferir un al·licient als seus clients en l’època anterior a la temporada d’esquí. “Aquesta proposta ens ajuda a atraure clients però també ens serveix per provar plats nous, que no tenim a la carta. Per nosaltres és una bona manera d’innovar en l’elaboració de plats tradicionals”, explica Josep González, de la Borda Secreta. De fet, molts dels plats que s’han ofert per les jornades, posteriorment han passat a formar part de les cartes dels restaurants.
Participen a les jornades: restaurant Sant Romà, Molí dels Fanals, Émo-Hotel Palomé, la Borda de l’Avi, Versió Originals, Borda Eulari, Borda Raubert, Borda Casa Vella Palés, Cal Silvino, Hostal Palanques, l’Hort de Casa, la Borda Secreta, Rutllan, la Torrada, Abba Xalet Suites Hotel i Tequilando.
Els restauradors animen a tothom a provar les diferents propostes, que han preparat amb els ingredients més típics de la tardor. Per això hi haurà plats com rissoto de bolets, garró de porc amb puré de castanyes o pastís de carbassa aromatitzada amb gingebre i canyella.
En el mateix tríptic de la Massana Fogons s’ha inclòs enguany les Jornades de Micologia, organitzades pel CENMA, que tindran lloc del 13 al 15 d’octubre al Centre d’Interpretació del Comapedrosa. El bolet és el producte més típic de la tardor i amb aquestes jornades es pretén donar a conèixer curiositats del món dels bolets i també sortides de camp per aprendre a reconèixer les diferents varietats.

 
<< tornar
 
 
Comú de la Massana
Av. Sant Antoni, 29  AD400 La Massana
Tel +376 736 900