rss

Comú de la Massana - Principat d'Andorra
 
  Descobreix la Massana El Comú Tràmits i Gestions La Massana en un clic Turisme Punt 400 Esplai
Interiors, un espectacle de la compositora Natàlia Solà sobre poemes d’Andorra, el 30 de setembre, a les Fontetes
Dimecres, 21 de setembre

La compositora, pianista i pedagoga musical Natàlia Solà torna a presentar l’espectacle Interiors, quinze anys després de la seva estrena, amb un format renovat, ja que compta amb la soprano Jonaina Salvador i les coreografies de Líquid Dansa. Solà ha assegurat que “quan et fas gran com jo, que tinc 82 anys, sents nostàlgia del passat professional i tenia ganes de reviure de nou aquest muntatge, que vam crear com a homenatge als poetes d’Andorra”.
A la primera etapa d’Interiors va hi va participar el baríton Lluís Sintes, que repeteix experiència, aquest cop amb la laurediana Jonaina Salvador. Col·labora amb l’espectacle Lydia Magallón com a rapsode i els ballarins Marta Morán i Pere Vilarubla.
La proposta lírico-poètica consta d’onze peces, tres dels quals són poemes de Miquel Martí i Pol (Vindrà la boira pels camins, Mare si fos mariner i Collarets de llum) i la resta de poetes del país: Antoni Morell (L’Eixartell), Xavier Plana (La grandalla), Marc Tintoré (Jo voldria parlar), Esteve Albert (Pastor de somnis), Joan Salarich (Pluja de primavera), Norbert Orobitg (Un molí que no moldrà), Riberaygua de Santa Coloma (Dolça Trobada) i Josefina Obiols (Rossinyol).
El cònsol major de la Massana ha remarcat la passió de Solà per la música, la poesia i l’expressió artística en general, cosa que l’ha portat a crear aquest espectacle que combina diferents disciplines per transmetre sentiments sobre el país.
David Baró ha assegurat que quan va rebre la proposta per part de Natàlia Solà de seguida va posar l’escenari de les Fontetes a disposició d’Interiors. “A la Massana tenim la filosofia de posar els nostres mitjans i els nostres escenaris a disposició dels artistes del país ja que intentem ser una plataforma de difusió cultural. A més, el projecte que ens va presentar encaixava perfectament amb el teatre de les Fontetes, un teatre amb una bona sonoritat i molt adient per un espectacle com aquest”, afirma Baró.
Va ser el mateix cònsol qui va parlar sobre el projecte cultural al Sost director General Banca País d’Andbank, Josep Maria Cabanes. Andbank va apostar per donar suport a aquesta iniciativa, donant continuïtat a la seva tasca de promoció cultural, ja que a l’any 1993 ja va patrocinar un altre projecte de l’artista.
“Es un plaer col·laborar amb aquesta obra que ha passat per grans escenaris internacionals i que segur que serà un èxit de nou”, ha afirmat Josep Maria Cabanes.
Després de la representació a la Massana ja està previst que l’espectacle vagi a Barcelona.
Interiors es representarà divendres, 30 de setembre, a les 21.30 h, al teatre de les Fontetes. Les entrades ja es poden comprar a l’Oficina de Turisme de la Massana, al preu de 10 euros, amb el 50% de descompte amb el Carnet Jove i Tarja Magna.
 
 
<< tornar
 
 
Comú de la Massana
Av. Sant Antoni, 29  AD400 La Massana
Tel +376 736 900