rss

Comú de la Massana - Principat d'Andorra
 
  Descobreix la Massana El Comú Tràmits i Gestions La Massana en un clic Turisme Punt 400 Esplai
Inaugurat el parc infantil de l'Església de sant Cristòfol
Dins el marc de la Festa Major d'Anyós
Dimecres, 10 de juliol

Des d’ara, el quart d’Anyós compta amb dos parcs infantils: un als Oriosos, construït fa uns mesos, i el que s’acaba d’inaugurar just a sota de l’Església de Sant Cristòfol d’Anyós, que donarà servei als infants del poble. La inauguració s’ha fet coincidir amb la festa major d’Anyós que, com és tradicional ha comptat amb la benedicció dels vehicles.
El cònsol major, David Baró, ha explicat que “la creació d’aquest nou espai s’emmarca en pla de millora dels parcs a la parròquia. Intentem fer inversions a tots els pobles ja que hem de tenir en compte les necessitats dels més petits”. Baró ha agraït al Govern, representat avui per la ministra Silvia Riva, la seva col·laboració per poder construir el parc al costat d’un lloc tan emblemàtic com és l’església de sant Cristòfol, on hi ha uns entorns de protecció i per això el parc s'ha dissenyat tenint en compte la integració al paisatge.
Els jocs han estat construïts amb fusta de Robinia, un material que s’adequa a l’entorn i que té la característica de ser molt resistent a les baixes temperatures i als canvis meteorològics.
Després de la inauguració s’ha fet el tradicional aperitiu de festa major.
 
<< tornar
 
 
Comú de la Massana
Av. Sant Antoni, 29  AD400 La Massana
Tel +376 736 900