rss

Comú de la Massana - Principat d'Andorra
 
  Descobreix la Massana El Comú Tràmits i Gestions La Massana en un clic Turisme Punt 400 Esplai
L’Escola de Pares de les Valls del Nord se centra en la disciplina positiva
Les inscripcions són gratuïtes i ja estan obertes
Dijous, 2 de febrer del 2017

Els comuns d’Ordino i la Massana proposen, per novè any consecutiu, l’Escola de Pares i Mares de les Valls del Nord, “un espai de reflexió i aprenentatge per adquirir eines i millorar el procés educatiu dels infants”, com ha explicat la consellera de Benestar Social i Gent Gran de la Massana, Francesca Guerrero.
Per la seva part, la consellera de Joventut, Educació, Cultura i Benestar d’Ordino, Vanessa Fenés, ha assegurat que si “aquest cicles té continuïtat i s’ha consolidat és per una necessitat real de la nostra societat actual per millorar la relació entre pares i fills”.
El canvi més important d’aquest nou curs és que tots els tallers estaran centrats en la disciplina positiva, una metodologia educativa que promou la comprensió en el comportament dels nens i incideix en el respecte mutu entre pares i fills.
Els tallers aniran a càrrec de les psicòlogues Carolina Cerqueda i Lorena Nieto, que explica que “el 90% del contingut serà pràctic, plantejant diferents situacions i intentant entendre perquè els nens tenen una determinada conducta”.
En total seran sis sessions, que es faran de forma alterna a la Casa Pairal d’Ordino i a l’espai l’Indret de la Massana.
La primera serà el dia 7 de febrer a Ordino i es tractaran les bases sobre una disciplina eficaç. Els participants traçaran el full de ruca en l’educació dels seus fills, desenvolupant el concepte de l’educació a llarg termini.
En els següents tallers es parlarà de com connectar amb els nens i millorar conductes, d’aspectes relacionats amb la comunicació i també de la relació entre germans.
Les inscripcions, que són gratuïtes, ja estan obertes a qualsevol dels dos comuns.
Les sessions tenen una continuïtat i no estan plantejades de manera individual. De tota manera, s’acceptaran demandes de qui només vulgui assistir a alguna jornada concreta.
El nombre màxim de participants serà de vint per taller, ja que el format és molt pràctic, amb una metodologia vivencial a través de roleplayings i dinàmiques de grup.
 
<< tornar
 
 
Comú de la Massana
Av. Sant Antoni, 29  AD400 La Massana
Tel +376 736 900