rss

Comú de la Massana - Principat d'Andorra
 
  Descobreix la Massana El Comú Tràmits i Gestions La Massana en un clic Turisme Punt 400 Esplai
El CIC celebra el dia del Parc Natural del Comapedrosa
Sortida guiada gratuïta per conèixer els arbres del parc natural
El Centre d’Interpretació del Comapedrosa, el CIC, oferirà un obsequi a tots els seus visitants, el pròxim divendres, 22 de setembre. Aquesta és una de les accions previstes per celebrar el dia del Parc Natural del Comapedrosa, en què es recorda la primera ascensió al pic, el 22 de setembre del 1858.
A més, el CIC també ha organitzat la sortida “Entre Arbres”, en la qual els participants podran conèixer la importància dels arbres. El taller és gratuït i inclou la sortida guiada pel Circuit Interpretatiu del Comapedrosa i la creació d’un herbari de les principals espècies arbòries del parc. Serà dissabte, 23 de setembre, de 10.30 a 12.30 h, i la sortida serà des del CIC.
Les inscripcions es poden fer a cic@comumassana.ad.
El centre d’interpretació ha organitzat durant tot l’estiu diferents tallers per donar a conèixer la riquesa del parc natural.
“El CIC s’està convertint en un element dinamitzador del poble d’Arinsal i un centre de coneixement sobre el Parc Natural del Comapedrosa. Estem potenciant les accions que es fan des del CIC amb la intenció d’arribar tant als turistes com al públic local”, assegura el conseller de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, Sergi Gueimonde.
Des del juny fins a l’agost han visitat el CIC 2.486 persones. De la visita a les instal·lacions, el que ha generat més interès ha estat l’exposició inaugurada aquest mateix estiu sobre la fauna del parc, sota el nom “El més extrem d’un país”. També ha tingut una bona acceptació l’experiència en 3D per endinsar-se al parc natural de forma virtual. Els visitants han fet una bona valoració del CIC, tant de la informació rebuda com de l’equipament, que també compta amb un vídeo sobre les característiques del parc en les diferents èpoques de l’any.
El centre també ha ofert altres activitats aquest estiu com ara el joc del geocaching, l’arribada del bus turístic, les ulleres 3D, activitats realitzades amb les cases de colònies de la parròquia, les visites gratuïtes al circuit interpretatiu i els tallers de d’educació ambiental, que han tingut una gran acollida.
D’altra banda cal remarcar que el CIC també s’ha convertit en un punt d’informació turística i diàriament rep demandes d’informació sobre els punts d’interès del país.
 
<< tornar
 
 
Comú de la Massana
Av. Sant Antoni, 29  AD400 La Massana
Tel +376 736 900