rss

Comú de la Massana - Principat d'Andorra
 
  Descobreix la Massana El Comú Tràmits i Gestions La Massana en un clic Turisme Punt 400 Esplai
La Massana renovarà el carrer Major i la plaça de l’Església
Una altra de les obres que es tiraran endavant d’immediat serà la millora d’un revolt a la carretera de l’Aldosa
dijous, 2 de maig

El pla d’inversions del Comú de la Massana per aquest 2019 continua endavant per poder donar compliment a totes les actuacions previstes. Avui s’han aprovat en sessió de comú els plecs de condicions per les obres de reforma del carrer Major i la Plaça de l’Església de la Massana. Amb aquestes obres es pretén millorar l’accessibilitat a més d’embellir tota la zona. L’actuació es completarà amb la renovació de l’enllumenat i el reforçament de la senyalització. Cal tenir en compte que es tracta d’una via molt utilitzada pels massanencs, ja que és un dels accessos principals a les escoles. És per això que els treballs es portaran a terme durant els dos mesos d’estiu, per no entorpir el pas durant el període escolar. Es preveu que la inversió estigui al voltant dels 500.000 euros.
Pel que fa a la carretera de l’Aldosa, es tirarà endavant una nova fase, en aquest cas per millorar un revolt a la sortida del poble, en direcció a Anyós. El Comú també ha donat llum verda a convocar la licitació d’aquestes obres, que segons les estimacions, estaria al voltant dels 200.000 euros.
Entre altres temes, avui també s’ha aprovat la modificació del convenir de col·laboració amb el Comú d’Ordino per poder millorar el funcionament de la Deixalleria de les Valls del Nord.
D’altra banda, s’han aprovat diverses modificacions del POUP per ajustar els límits d’algunes unitats d’actuació, donant compliment a l’einforme de la Comissió Tècnica d’Urbanisme.
 
 
<< tornar
 
 
Comú de la Massana
Av. Sant Antoni, 29  AD400 La Massana
Tel +376 736 900