rss

Comú de la Massana - Principat d'Andorra
 
  Descobreix la Massana El Comú Tràmits i Gestions La Massana en un clic Turisme Punt 400 Esplai
El comú de la Massana inverteix 1,7 milions d' euros en la xarxa d’aigües
S' aprova el tercer Pla Rector del Parc Natural del Comapedrosa
Dilluns, 18 de febrer del 2018

Durant aquest exercici, el comú de la Massana preveu realitzar obres importants a la xarxa d’aigües pluvials i residuals en diversos punts de la parròquia, per tal de millorar de manera significativa i definitiva aquest servei. La inversió prevista és d’1,7 milions d’euros, que seran sufragats a través de tresoreria. En la sessió de Consell d’aquest matí s’ha aprovat el crèdit extraordinari per donar llum verda a aquesta partida. En la mateixa sessió, ja s’han aprovat diversos plecs de bases per treure a concurs diverses obres de refecció dels serveis fecals, pluvials i aigua potable -concretament, a la carretera de les Agudes, a la zona del telecabina d’Arinsal, a la urbanització Sorribes i al carrer de les Canadilles- a més de la renovació del col·lector dels Cortals d’Anyós..
Amb aquests1,7 milions en millora a la xarxa, la inversió total que el comú realitzarà a la parròquia durant aquest exercici ascendeix als 4,3 milions d’euros.
Un altre punt destacat de l’ordre del dia ha estat l’aprovació del tercer Pla Rector del Parc Natural Comunal de les Valls del Comapedrosa que, com els altres, tindrà una vigència de quatre anys. Un dels canvis destacats dels text és la inclusió de la figura del guarda del parc, amb funcions de vigilància, atenció i sensibilització, i la competència dels agents de circulació per interposar denuncia a qui incompleixi la normativa. Altres punts que s’han afegit han estat un nou camí a Montmantell, la relació de nous equipaments creats en els darrers anys (Circuit Interpretatiu del Comapedrosa, Centre d’Interpretació del Comapedrosa...) i les zones del medi aquàtic recollides dins el conveni Ramsar, una normativa de protecció de les zones humides d’interès cultural.
El Consell de comú massanenc també ha aprovat avui l’Ordinació sobre la distribució pública i el consum d’aigua potable. De fet, es tracta d’un canvi formal, ja que s’ha passat d’un reglament a una ordinació, seguint la llei de competències, a més d’actualitzar la normativa per adaptar-la a dia d’avui.

 
 
<< tornar
 
 
Comú de la Massana
Av. Sant Antoni, 29  AD400 La Massana
Tel +376 736 900